Edituri » Editura Editgraph

12,748 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Fdt. Filantropiei, 37

Telefon: 0724******

Email: cont***@t**************.ro

Website: www.*********.ro

Descriere: Editgraph este o tipografie rapida, pregatita sa satisfaca toate cerintele clientului, fie ca este vorba de print digital (pentru tiraje mici) fie de tipar offset (pentru tiraje medii si mari). Preturile noastre sunt corecte, indiferent ca este vorba de agentie sau client final.

Dispunem de personal calificat si de utilaje performante pentru a putea asigura servicii de calitate, cu termene de livrare cat mai scurte.

Editura Editgraph, una din cele mai importate din Buzau, cu peste 100 de titluri de carte aparute in fiecare an, va ofera posibilitatea publicarii cartii dvs. la cele mai mici preturi, in conditii grafice deosebite.

Pentru ca suntem corecti, avem preturile LA VEDERE, publicate in sectiunea “PRETURI”. Bineinteles, tipografia lucrand mai ales pe comanda, preturile publicate nu pot cuprinde absolut toate produsele tipografice. Ce nu se afla pe site se poate afla printr-un simplu mail sau telefon.

Ce putem executa noi: brosuri, afise, pliante, flyere, mape de prezentare, carti de vizita, carti, reviste, agende, calendare, cataloage, etichete, registre, foi volante, foi cu antet, tipizate serie sau personalizate etc.
Executam comenzi si livram in toata tara prin intermediul firmelor de curierat rapid.
Termenele de executie sunt cat se poate de mici: afise/flyere/pliante: 1 zi
Carti/reviste/cataloage etc: 3-5 zile.


Tags: EDITURA


Harta: