O angajată a Finanțelor cercetată, sub control judiciar, pentru luare de mită

Martie 20 13:47 2018 by observatorulbuzoian

O angajată a Administrației Județene a Finanțelor Publice Buzău este cercetată sub control judiciar pentru luare de mită după ce i-ar fi pretins unui polițist local 400 de lei pentru a-i înlesni restituirea unei taxe de primă înmatriculare în valoare de 8000 de lei plătită de acesta. Funcționara în vârstă de 50 de ani  fost prinsă în flagrant de către lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Buzău după ce aceștia au fost sesizați de polițistul local.

Femeia nu este la prima abatere. Femeia a mai fost acuzată de fapte asemănătoare pe vremea când lucra în cadrul unui alt serviciu din cadrul Fiscului  și a fost mutată la Ghișeu după ce și-ar fi achitat prejudiciul.

Comunicatul DGA:

Luni, 19 martie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au prins în flagrant o persoană în vârstă de 50 ani, din municipiul Buzău, funcționar în cadrul unei instituții publice, în timp ce primea suma de 400 lei, pretinsă de la un angajat al Direcției de Poliție Locală Buzău, pentru îi soluționa favorabil cererea de restituire a taxei de primă înmatriculare auto.

Acțiunea de flagrant a fost organizată în urma denunţului depus de polițistul local la D.G.A. – S.J.A. Buzău.

Față de suspecta în cauză a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%