Numele unor medici au adus cei mai mulți cititori pe Sănătatea Buzoiană în 2021

Ianuarie 4 16:08 2022 by sanatateabuzoiana.ro

Cititorii noștri au acordat cea mai mare atenție personalității și activității unor medici, dar au manifestat interes deosebit și față de admiterea la Medicină și Farmacie și la Rezidențiat, urmate de noutățile despre evoluția pandemiei, vaccinare, transplant și acces la servicii medicale. 

În 2021, ca și în 2020, cele mai multe informații prezentate de SănătateaBuzoiană.ro au fost legate de Covid-19, de vaccinare și de dificultățile întâmpinate de sistemul medical în gestionarea pandemiei. Cu toate acestea, cititorii noștri au preferat în mod deosebit reportajele și analizele despre aspectele pozitive din domeniul medical.

În urma evaluării accesărilor, redistribuirilor și comentariilor de pe rețelele de socializare ale articolelor publicate de noi, pe parcursul anului 2021, am constatat că în topul preferințelor au fost articolele cu anumiți medici și despre activitatea lor, ori despre patologiile pe care le tratează, spre deosebire de anul 2020, când cele mai accesate informații erau despre Covid-19, restricții și modul în care evoluau infectările cu SARS-CoV-2 în spitale, atât la nivelul județului Buzău cât și în țară și în lume.

Pentru că multe dintre mesajele primite de la dumneavoastră în aceste zile fac referire la ceea ce v-a plăcut cel mai mult să găsiți în publicația noastră, vom face o trecere succintă în revistă, a preferințelor manifestate pe parcursul anului trecut și vă vom... [Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%