Nopți la rândul sătenii din Nicolești, comuna Puiești, au stat cu frica în sân de teama unor piromani care incendiau aleatoriu fânețele

Octombrie 31 14:43 2018 by ramnicpress.ro

Zile la rând locuitorii din satul Nicolești, comuna buzoiană Puiești au făcut nopți albe de teama unor piromani care dădeau foc la fânețele oamenilor din sat.

Potrivit informațiilor noastre, nu mai puțin de trei fânețe au fost incendiate. Oamenii spun că focul era pus aleatoriu, iar incendiatorii ar fi fost doi tineri din sat, fără ocupație, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani. Pagubele însumate în urma incediilor se ridică la câteva mii de lei, mai ales că la una dintre gospodării flăcările s-au extins și la o anexă gospodărească, omorând doi porci.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FLAGRANT: Chiar dacă salariile au explodat în sistemul public de sănătate, personalul medical încă acceptă șpaga

Contactat telefonic de un reporter RâmnicPress, primarul comunei Puiești, Leaua Florin, ne-a confirmat faptul că polițiștii din cadrul Postului Rural de Poliție Puiești, ajutați de săteni, au efectuat mai multe pânde nocturne pentru depistarea făptașilor. Totodată, edilul comunei a mai declarat că după stabilirea cu exactitate a pagubelor, consiliul local Puiești va ajuta, cu diferite sume de bani, proprietarii gospodăriilor afectate de incendii. 


Sursa: ramnicpress.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%