N-a jucat nimeni “pe fals”. Poziția AJF Buzău, în cazul Limpeziș

Iunie 28 20:07 2022 by buzau.net

După ce oficialii celor de la Gugești au contestat dreptul de joc pentru nu mai puțin de cinci jucători de la Voința Limpeziș, promovarea echipei buzoiene în eșalonul al treilea stă, încă, sub semnul întrebării.

În opinia conducerii Asociației Județene de Fotbal, lucrurile stau cât se poate de clar, cei cinci jucători la care s-a făcut referire au îndeplinit toate condițiile pentru a evolua la Limpeziș. Stelu Costache și Alexandru Cârstea au fost legitimați pe 13 mai, cu două zile înainte de așa zisul deadline delimitat de ultimele șase etape, fișele sportive ale celor doi fiind depuse pe 12 mai, scrie campusbuzau.ro.

Un alt fotbalist reclamat de cei de la Gugești ca fiind neeligibil pentru partidele de baraj, Tudor Cosmin Ștefan, s-a transferat la Limpeziș din Aprilie, astfel că, spun oficialii AJF, și în cazul acestuia contestația este nefondată.

Acuzele celor din Vrancea i-au vizat, de asemenea, pe Alex Lemnaru și Ionuț Vișan, jucători despre care se presupune că ar fi fost legitimați și de grupări din Prahova și Ialomița. Cert este că ambii au jucat încă de la începutul sezonului la Limpeziș.

Contestația înaintată de Victoria Gugești va fi analizată în cadrul Comisiei de Disciplină a FRF. Dacă se va dovedi întemeiată, Limpeziș va pierde dreptul de a evolua în Liga a III-a.

Citește articolul integral pe campusbuzau.ro