Vârsta surprinzătoare la care a câştigat Fuego primii bani. Motivul pentru care îi datorează totul mamei sale. „Este eroina mea”. Interviu EXCLUSIV

Iulie 1 21:12 2022 by buzau.net

Astăzi Fuego este un nume de referință pe piața muzicală, iar talentul lui Paul Surugiu a fost descoperit chiar de mama lui, încă din primii ani de viață. După 30 de ani de carieră, celebrul artist, care prezintă și emisiunea “Drag de România mea” la TVR 2, a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că tot ce i s-a întâmplat în carieră a fost cumva predestinat. Mama lui și-a dorit cu ardoare un copil care să devină artist, iar el a îmbrățișat muzica din fragedă copilărie, reușind să se detașeze în branșă și să fie iubit și apreciat de public.

Motivul pentru care Fuego îi datorează totul mamei sale

Mama este cea care ți-a descoperit afinitatea către muzică, talentul? Ce vârstă aveai când i-ai spus că îți dorești să devii artist?, scrie impact.ro.

Mama este cea care și-a dorit ca eu să devin artist, înainte de a mă naște! Și-a setat lucrul acesta și cred că și asta a contat. Tot ea mi-a descoperit și vocea și de mic a cântat cu mine, mi-a insuflat dragul de muzică românească.

Eu deja la trei, patru ani cântam, dădeam spectacole în familie și știam sigur că asta vreau să fac când voi fi mare. Nu a fost foarte grea alegerea și a fost cumva ceva predestinat. Firește că am avut și noroc și am și muncit foarte mult.

Am suferit când mi s-au închis uși și am fost nedreptățit, dar chiar și așa am încercat să le demonstrez celor care nu mi-au dat șanse că sunt deasupra lor și că pot, pe propriile puteri, să cresc, să evoluez, să fiu mai bun și să ajung acolo unde mi-am propus!

Și credeți-mă, e o satisfacție supremă, acum, după 30 de ani de carieră, să spun asta! Nu din vanitate, ci pentru că mi-am arătat mie că sunt bun, că am forță și suficientă voință ca să mă ridic deasupra tuturor opreliștilor pe care viața mi le-a pus în cale!

Fuego, alături de mama sa

Fuego: “Mama a renunțat la multe din visurile ei”

Ce sacrificii a făcut ea pentru ca tu să ai toate condițiile pentru a studia muzica?

Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei.

Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!

Vârsta la care a câştigat Fuego primii lui bani

La ce vârstă ai câștigat primii bani din muzică? Ce ți-ai cumpărat din ei?

Primii bani din muzică, de care am fost tare fascinat, pentru că nu-mi imaginam până atunci că dragul acesta de a cânta îmi poate aduce și astfel de câștiguri, a fost pe la 9-10 ani cred, într-un spectacol la Teatrul din Turda, unde am cântat două melodii și unde sala m-a aplaudat la scenă deschisă.

Avusesem apariții până atunci, dar atunci eram în calitate de invitat și am primit și ceva bănuți. Nu mai știu sincer cu exactitate ce am făcut cu ei, dar sigur mi-am cumpărat ceva dulciuri de o parte și de altă parte discuri de vinyl, de care eram fascinat. Abia așteptam ziua de luni, să se deschidă magazinul de muzică și eu să văd ce apariții mai sunt!

De atunci am și azi o colecție impresionantă de discuri și am un gramofon acasă, unde le ascult cu drag și-mi aduc aminte de perioada aceea fascinantă a copilăriei, în care n-aveam griji și aveam un vis măreț, acela de a ajunge pe marile scene și de a deveni un artist iubit de public!

Varsta surprinzatoare la care a castigat Fuego primii bani.

Fuego: “Aș fi fost și un bun preot, dacă aș fi pornit pe drumul acesta”

Cum obișnuiești să îți răsfeți/recompensezi mama acum, la maturitate, cand ți-ai îndeplinit visul și ești un artist de referință pe piața muzicală de la noi.

De ani de zile o răsfăț. Are parte de tot ce-și dorește, a văzut cele mai frumoase locuri din lume și e un om împlinit! Nu e neapărat o recompensă, este felul prin care eu simt că trebuie să fiu față de ea! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul.

Ce meserie ar avea dacă ar trebui să o ia de la zero

Dacă ar fi să o iei de la zero într-un alt domeniu în afara de muzică și pictură, ce ai face? Ce aptitudini secrete ai și din care ai putea să faci bani și să trăiești decent?

Nu mi-am pus acceastă problemă, pentru că nu cred că mai e cazul acum. Eu nu am devenit artist peste noapte. Asta fac de mic copil, pentru asta m-am pregătit, pentru asta am luptat și asta mi-e vocația. Dar dacă ar fi să pornesc de la zero, aș putea face orice.

Orice muncă este admirabilă și nobilă! Nu am pretenția vreunei profesii anume, pentru că știu sigur că sunt un spirit evolutiv și m-aș descurca fără probleme oriunde! Nu mi-ar fi rușine nici să dau cu mătura, nici să lucrez în vreun domeniu public sau să interacționez cu oamenii!

Aptitudini ascunse nu am neapărat, dar cred că cea mai importantă calitate a mea este aceea că sunt un om deschis provocărilor, maleabil, capabil de a găsi și a accepta soluții în orice situație! Aș fi fost și un bun preot, dacă aș fi pornit pe drumul acesta!

Aș fi putut fi și actor, pentru că sunt absolvent de Actorie, dacă muzica n-ar fi pus parafa principală pe destinul meu!

Citește articolul integral pe impact.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%