LIGA4: Derby-ul etapei a IX-a | Montana Pătârlagele - Gloria Vadu Pașii

Octombrie 21 10:29 2022 by Sportul Buzoian

Asociația Județeană de Fotbal Buzău a programat în acest weekend etapa a IX-a a ligii a IV-a. Derby-ul etapei se vă disputa la Pătârlagele de la ora 12:00 unde echipa locala Montana Pătârlagele vă întâlni echipa Gloria Vadu Pașii.

Montana Pătârlagele pregătită de Lixandroiu Daniel are un început de sezon foarte bun, echipa care în etapa 4 a învins cu scorul de 4-2 echipa CS Voința Lanurile, câștigătoarea Cupei României, etapa județeană. Acest succes a fost realizat pentru prima dată în istoria clubului. Cu 22 de puncte echipa de la munte se află pe poziția secundă a clasamentului  după 7 victorii consecutive. Echipa "s-a încurcat" etapa trecută la Râmnic unde a remizat 1-1 cu CSM Ramnicu Sărat.

Gloria Vadu Pașii echipa manageriată de Gabi Tănase, este echipa cu un buget net superior echipelor din Liga a IV-a, cu jucători și antrenori valoroși. ACS Gloria Vadu Pașii a învins Team Săgeată (1-0), dar a fost învinsă de liderul competiției CS Știința Cernătești (3 - 2). În prezent ocupă locul 3 în clasament cu 21 de puncte.

Vă fi un meci ce vă conta în lupta pentru câștigarea campionatului dar și unde se întâlnesc doi președinți de club foarte implicați în fotbalul județean, Costin Oprea (Montana Pătârlagele) și Gabi Tănase (ACS Gloria Vadu Pașii).

Ținând cont de importanța jocului cu siguranță partida vă fi arbitrată de un lot de arbitrii divizionari.

LIGA4, etapa a IX-a
Sâmbăta, 22 octombrie 2022, ora 12
Montana Pătârlagele - Gloria Vadu Pașii. 
Unirea Stilpu - Ramnicu Sărat. 

Duminică, 23 octombrie 2022, ora 12:00
Metalul Buzău - Șoimii Siriu. 
Luceafărul Maxenu -Petrolul Berca. 
Team Săgeata - Phoenix P. Câlnău. 
Carpați Nehoiu - Știința Cernătești. 
Pescărușul Luciu - Voința Lanurile. 
Progresul Beceni - Vointa Balta Alba. 

NOTA: Rezultatele  vor fi afișate imediat după terminarea partidelor. Daca aveți imagini surprinse în campionatul județean le așteptam pe adresa contact@buzău.net




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%