La Buzau, asfaltarea merge mana in mana cu retelele publice Wi-Fi

Septembrie 13 00:00 2017 by opiniabuzau

Asfaltarea zonei centrale ar putea fi încheiată mai devreme de termenul fixat de către municipalitate, de 20 octombrie, fapt care ar da speranţe ca programul stablit pentru acest an să se extindă cu încă câteva străzi, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta a spus că, în funcţie de banii care vor mai rămâne în buget, dar şi de starea vremii, până la sfârşitul anului ar mai putea fi atacate şi alte artere importante din municipiu.

„Aşa cum aţi văzut cu ochii dumneavoastră, am terminat o primă etapă - foarte importantă, zic eu, cel puţin în planul credibilităţii -, am asfaltat străzile de pe lângă Palat, le-am marcat, s-a făcut un lucru de calitate, iar acum vom intra, încet-încet, pe celelalte străzi pe care am promis că le vom termina până pe 20 octombrie. Sper, dacă timpul ne ajută, să fie şi mai repede, astfel încât, până la sfârşitul anului - în funcţie de cum va arăta vremea şi cum va arăta şi bugetul local - să mai putem ataca şi alte străzi. Bineînţeles că avem în vedere străzi importante din oraşul nostru - gen Marghiloman, Obor, intrarea de pe Şoseaua Pogonele, Bazalt, Oltului -, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut pe această zonă”, susţine Toma.

El a mai spus că, în paralel, municipalitatea va continua investiţia legată de reţelele de internet fără fir în zonele importante ale oraşului: „O veste importantă pentru vremurile pe care le trăim este aceea că, în programul de investiţii pe care îl avem legat de introducerea Wi-Fi în mai multe zone din oraş, se face deja proba în Piaţa Dacia, pe Cuza Vodă şi Parcul Marghiloman, urmând ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să avem Crângul şi, probabil, săptămâna viitoare, Parcul Tineretului. Este o primă etapă şi aici, pentru că am dorit să avem prezent acest Wi-Fi şi în autobuze, şi în Piaţa Centrală, dar şi în restul pieţelor din municipiul Buzău. Va fi o bucurie pentru cei care folosesc frecvent aceste reţele”, a precizat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%