Emoții cu carul pentru cunoscutul reporter de război Adelin Petrișor, revenit în curtea liceului din Buzău pe care l-a absolvit

Septembrie 12 20:45 2017 by buzau.net

Emoții cu carul pentru cunoscutul reporter de război Adelin Petrișor, care a revenit în curtea liceului din Buzău pe care l-a absolvit în urmă cu mai mulți ani. Jurnalistul a participat marți la sărbătoarea Colegiului B.P. Hasdeu, la împlinirea a 150 de ani de la înființare. 

Îmbrăcat sport, într-un tricou Polo și jeanși, Adelin Petrișor a stat pe toată durata alocuțiunilor sprijinit de clădirea Colegiului Hasdeu, ferindu-se de soare și schimbând impresii cu foști colegi și profesori.

 ”Bogdan Petriceicu Hasdeu Național College a împlinit 150 de ani. Aici am terminat si eu prin 1993. Cum era și normal, am venit azi la festivitatea din curtea liceului. Mi s-a parut că mă văd pe un banner de pe un perete. Timid, am întrebat-o pe Ancuta (o colegă de generație care predă la Hasdeu acum): – Ancuta, ala tuns scurt de pe afisul cu „mituri” sunt eu?


– Da, mi-a zis ea zambind.

Am cam ramas fara aer, insa am mai putut ingaima:

– Iar va plange mama 2 saptamani……

Da, nici nu zici ca-s din Buzau.?

P.S. M-am intalnit cu doua colege de generatie care m-au luat direct cu „mitul mov”.”, a scris omul de televizune.

Numele lui Adelin Petrișor apare într-o broșură a renumitului colegiu buzoian, alături de nume mari care au absolvit școala menționată: pictorul Ion Andreescu, cercetătorul Emil Palade, scriitorul Vasile Voiculescu, scriitorul Ion Caraion, de handbalistul Cornel Penu, profesorul universitar Silviu Neguț, de  academicienii Marius Andruh și Mihail Bălănescu..

Sursa: libertatea.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%