Hai la târg! Ex-ministrul Daea își va face aprovizionarea la ”Toamna Buzoiană”

August 30 13:36 2021 by campusbuzau.ro

 Toamna bate la ușă și buzoienii încep să strângă provizii pentru iarnă. Un prilej extraordinar pentru aprovizionarea cu legume, fructe și produse agro-alimentare, dar și un prilej de distracție, va fi târgul anual ”Toamna Buzoiană”, care se va desfășura între 18 și 25 septembrie. În fiecare zi vor avea loc spectacole de muzică populară iar intrarea va fi gratuită pentru toată lumea.

Între 18 și 25 septembrie, în incinta Drăgăicii se va desfășura multașteptatul târg agro-alimentar ”Toamna Buzoiană – 2021”, cea mai mare piață agro-alimentară a orașului din an, scrie campusbuzau.ro.

Buzoienii vor merge la târg cu sacoșele pregătite pentru cumpărături, dar și cu dorința de a vedea câte un spectacol de muzică populară excelent, în fiecare seară.

Printre surprizele pregătite de organizatori se numără și vizita ex-ministrului Agriculturii Petre Daea, care are o afinitate deosebită pentru Buzău și pentru buzoieni și care obișnuia să fie prezent la ”Toamna Buzoiană” în fiecare an.

Târgul de toamnă se va încheia fix în ajunul Referendumului, așa că buzoienii cu chef de vot vor avea ocazia să-și dea acordul sau nu pentru edificarea Buzăului Mare.

În zona destinată spectacolelor, vizitatorii nu vor putea intra decât cu respectarea regulilor sanitare impuse de pandemie: certificat de vaccinare, test negativ PCR sau dovadă medicală de trecere prin boală.

Întrarea la ”Toamna Buzoiană” va fi gratuită pentru toată lumea.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%