Buzoienii invitați în Piata Dacia I Mitingul de susținere pentru echipa de handbal feminin

August 30 11:39 2021 by buzau.net

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au câștigat Cupei României și Supercupa. După o partidă în care au condus aproape tot timpul, buzoiencele au produs o mare surpriză trecând de echipa Cristinei Neagu, CSM București, campiona României.

Dragi buzoieni,

Vă invit astăzi, la 19:30, în Piața Dacia, la mitingul de susținere pentru echipa de handbal feminin Gloria Buzău!

Ieri, 29 august 2021, Buzăul a obținut cel mai bun rezultat din istoria sporturilor de echipă- câștigarea Cupei și Supercupei de către echipa de handbal fete Gloria Buzău.

Fetele noastre ne-au adus o mare bucurie și merită să le sărbătorim așa cum trebuie !

Astăzi avem ocazia deosebită să ne întâlnim și să susținem echipa și staff-ul său, pentru că merită tot respectul și aprecierea întregii comunități buzoiene!

SCM Gloria Buzău a reușit să întrerupă seria de cinci Cupe ale României câștigate consecutiv de CSM București. În finala de la Brăila, buzoiencele s-au impus în fața bucureștencelor cu 35 la 29 (17-15). 

Ca urmare a unei decizii a Federației Române de Handbal, SCM Gloria Buzău este considerată acum şi deţinătoarea trofeului Supercupei României.​

Handbalistele din Buzău au controlat prima repriză, datorită mai ales unei apărări mobile și agresive, obligându-le pe experimentatele jucătoare de la CSM București să greșească în mai multe rânduri.

În repriza a doua, Gloria a schimbat registrul tactic, ducând atacurile până la limita de timp. Finalul de meci a găsit publicul în picioare, aplaudând la scenă deschisă echipa care s-a impus cu 35 la 29.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%