Graba strică treaba! Zeci de buzoieni, amendați în doar câteva ore. Ce mesaj le-au transmis oamenii legii

Februarie 2 18:38 2023 by sansanews.ro

Regulile de circulație sunt pentru toți, fie șoferi, fie bicicliști ori pietoni. Nerespectarea acestora de oricare dintre categoriile de participanți la trafic poate duce la accidente cu consecințe dintre cele mai grave. Este mesajul pe care polițiștii l-au transmis buzoienilor, în cadrul unei ample acțiuni ce a avut rolul de a preveni accidentele rutiere. S-a dovedit, însă, că mulți buzoieni sunt prea grăbiți sau uită de multe reguli care, de multe ori, le pot salva viața. În doar câteva ore, zeci de șoferi și pietoni au fost amendați, scrie sansanews.ro.

“Ieri, 1 februarie a.c., în intervalele orare 07.00 – 11.00, respectiv 15.00 – 18.00, rutieriştii buzoieni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere în care s-ar putea solda cu victimizarea pietonilor. Poliţiştii au acţionat în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc ridicat, pentru a preveni evenimentele rutiere şi pentru creşterea siguranţei rutiere în intersecţii şi în zonele unde sunt amplasate marcaje pietonale. 31 de pietoni care au pus în pericol siguranţa traficului rutier prin încălcarea regulilor de circulaţie au fost amendaţi.10 şoferi au rămas, la rândul lor, pietoni, pentru că nu au acordat prioritate de trecere participanţilor la trafic aflaţi regulamentar în traversarea drumului”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Alți șoferi au fost amendați pentru că goneau ca vântul pe șosele din județ.

“Aparatele radar amplasate pe drumurile din judeţ, au înregistrat 43 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%