Service Auto » Mondo Confex

9,496 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: DN 2, Km. 114+100, Buzau

Telefon: 0755******   0755******   0755******

Email: mond********@y****.com

Website: www.********.ro

Descriere: Reparatii auto mecanica si electrica
Reparatii si intretinere sisteme AC
Geometrie roti
Directie
Franare
Echilibrare
Vulcanizare
Rulare
Motor
Produse de calitate, servicii de calitate.
Piesele originale si aftermarket distribuite prin reteaua AD Garage provin de la cei mai renumiti producatori de pe piata europeana si respecta toate normele europene in vigoare (EC) N° 1400/2002. Experienta unui grup de peste 4.600 de service-uri auto la nivel international, stocuri optime disponibile in orice moment, un sistem logistic de prim rang in Romania care asigura livrari rapide oriunde, in cel mai scurt timp – toate acestea, dar mai ales oamenii din spatele lor, reprezinta garantia calitatii.


Acoperire internationala
Peste 4600 de service-uri auto transpun in fapte misiunea retelei AD Garage in 13 tari (Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Finalnda, Franta, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina)


Personal bine instruit in orice service auto AD Garage
Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice ale masinilor de ultima generatie, personalul din orice service auto AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Echipamentele de diagnoza de inalta clasa beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.


Garantie internationala 24 de luni
Toate reparatiile executate in orice service auto AD Garage beneficiaza de o garantie internationala de 24 de luni pentru manopera si pentru piese auto valabila in toate tarile in care exista AD Garage (Romania, Austria, Bulgaria, Germania, Finalnda, Franta, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina).


Tags: SERVICE AUTO BUZAU