FOTO | Începe Festivalul de Teatru „Chișinău pentru Buzău”

Noiembrie 5 18:02 2018 by opiniabuzau

*„Este o onoare să fim prezenți în orașul lui Marghiloman, în anul Centenarului” – Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național din Chișinău

Chiar în aceste momente, în fosta sală de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, redenumită Sala „Vladimir Maximilian”, se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul de Teatru „Chișinău pentru Buzău” care își va ridica cortina în această seară, de la ora 18,00.

Noul administrator al sălii, Sorin Tudor, alături de primarul Constantin Toma și Petru Hadârcă, directorul Teatrului „M. Eminescu” din Chișinău au organizat în această dimineață o conferință de presă. Festivalul, aflat la prima ediție, va debuta în această seară cu spectacolul „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, și va continua marți cu „Balamucul vesel” de S.T. Burke și miercuri cu „În ochii tăi fermecători” de Gib Mihăiescu. Toate reprezentațiile sunt programate de la ora 18,00 și sunt produse de Teatrul Național din Chișinău. Intrarea la festival se face doar pe bază de invitații, care au fost oferite gratuit de Primăria Buzău, finanțatoarea evenimentului.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%