Emoții azi pentru Toma și Ciolacu. A venit șeful!

Martie 29 17:18 2018 by buzoieniiro

Întâlnire de gradul 3 azi la Primăria Buzău.

Marcel Ciolacu și primarul C-tin Toma l-au avut ca oaspete pe Liviu Dragnea, considerat de mulți ca fiind cel mai puternic om din România în acest moment.

Rugat de Ciolacu, Dragnea s-a oprit la Buzău (după o vizită la Focșani) preț de câteva zeci de minute pentru a discuta și cu primarul C-tin Toma.

Edilul Buzăului i-a expus lui Dragnea proiectele și problemele pe care le întâmpină la Buzău.

S-a discutat și despre relația cu Basarabia și manifestările din ultimele zile de la Buzău.

Toma și Ciolacu au profitat de prilej pentru a-l invita pe Dragnea la Buzău pe 17 mai, atunci când la Cimitirul Eroilor din Buzău se vor desfășura un eveniment important.

„Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău” – a precizat Marcel Ciolacu.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%