Doi buzoieni colaboreaza la piesa unei foste concurente de la Vocea Romaniei (VIDEO)

Septembrie 13 00:00 2017 by opiniabuzau

Dansul şi muzica merg mână în mână! Primul single al Iuliei Dumitrache, concurenta care s-a evidenţiat la ,,Vocea României“ îl aduce în topuri pe buzoianul DJ Sava în rolul de producător şi pe dansatorul Mircea Vlad în rolul de actor în videoclipul piesei.

Jocuri prin apă, desene pe asfalt, săruturi în natură, cântece la chitară pe şinele de tren, sunt câteva din cadrele clipului, în care solista Iulia Dumitrache joacă rolul iubitei buzoianului Mircea Vlad, cel care a mai apărut, anul acesta, şi în clipul celor de la Holograf, „Dă-mi iubirea ta”.

Potrivit casei de discuri, Iulia este fiică de preot şi absolventă de Conservator şi se află la primul single din carieră. Este o melodie ritmată, de dragoste, care sigur va face senzaţie în difuzoare.

A spart gheaţa şi la… Neatza

Iulia s-a prezentat şi la matinalii Răzvan şi Dani, unde a primit încurajări şi aplauze. Pentru singleul şi videoclipul „Iubeşte-mă”, la muzică şi text a lucrat Theea Miculescu, iar de producţie s-au ocupat Că­tălin Tamazlicaru, Zagga, Alin Ilieş şi DJ Sava.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%