DECIZIE DE ULTIMA ORA: Toate barurile, bisericile si restaurantele se INCHID

Martie 17 21:57 2020 by buzau.net

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că se suspendă ”activitatea de servire și consum a produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice”, în restaurante, baruri, hoteluri, etc.

Bisericile din România se vor îchide pentru o perioadă de timp, conform unei decizii luate astăzi și anunțată de Ministerul Afacerilor Interne. Slujbele se vor ține în aer liber. 

Ministerul de Interne suspendă (prin ordin militar) activitatea tuturor restaurantelor, sălilor de jocuri de noroc, centrelor de tratament balnear, dar și a evenimentelor religioase. Se suspendă toate zborurile comerciale spre și dinspre Spania timp de 14 zile, începând de mâine. Se prelungește cu 14 zile interdicția pentru legăturile aeriene cu Italia. Poliția locală trece în subordinea Poliției Naționale.

El a precizat, însă, că este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor respective, dacă aceste activități nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate. Astfel, sunt permise vânzarea de produse alimentare și de băuturi în restaurante de tip drive-in,  oferirea de servicii room-service sau de servicii de livrare.

Cu privire la transportul de marfă, toți conducătorii autovehiculelor cu capacitate mai mare de 3,5 tone, au obligația ca în punctul de trecere a frontierei să poarte materiale de protecție ca dezinfectanți, mănuși, mască și documente care să ateste traseul până la destinație

Șoferii care sosesc sau au tranzitat zonele roșii și galbene nu se supun măsurilor de carantină, dacă nu manifestă simptome ale infecției.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%