S-AU ANULAT BILETELE DE TRATAMENT. REVIZUIREA LA COMISIA DE EXPERTIZĂ, SUSPENDATĂ

Martie 17 20:17 2020 by campusbuzau.ro

Toate sejururile acordate prin bilete de tratament în această perioadă au fost anulate. Pensionarii buzoieni afectați de decizie își pot recupera banii. Și activitatea de revizuire pentru beneficiarii pensiilor de invaliditate a fost suspendată.

Noi decizii importante au intrat astăzi în vigoare la Casa Județeană de Pensii. Posesorii biletelor de tratament pentru seriile programate în această perioadă nu vor mai merge în stațiunile balneare.

Buzoienii afectați de anularea biletelor de tratament de pe perioada stării de urgență vor primi banii înapoi. Ei vor putea depune noi cereri pentru seriile ulterioare, în funcție de evoluția situației. 

Sunt noutăți și pentru persoanele care beneficiză de pensie de invaliditate și care aveau obligația, în această perioadă, de a se prezenta la reviziuirea dosarelor la comisia de expertiză a Casei de Pensii. Activitatea de revizuire se suspendă, însă drepturile bănești vor fi acordate în continuare.

Pe de altă parte, la sediul Case Județene de Pensii rămân în vigoare măsurile stricte de acces pentru public.

Accesul se face controlat, nu mai mult de patru persoane. În principal, pe lista serviciilor oferite de Casa de Pensii se află cazurile urgente de depunere/ridicare de documente și acordarea ajutoarelor de deces. (Mihai Bunăziua)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%