AMPLĂ ACȚIUNE DE DEZINFECȚIE. STRĂZILE, STROPITE ZILNIC CU SOLUȚIE DEZINFECTANTĂ

Martie 17 20:17 2020 by campusbuzau.ro

Începând de astăzi străzile și stațiile de autobuz din Buzău vor fi stropite săptămânal cu soluție dezinfectantă pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Decizia a fost luată de Primăria municipiului Buzău, împreună cu firma de salubritate parteneră.

Avand in vedere masurile de prevenire a raspandirii infectarii cu Corona Virus societatea de salubritate a început de astazi, actiunea de dezinfectie a strazilor din municipiul Buzau, cu solutie dezinfectanta pentru suprafete, PROCID Forte. De asemenea sunt supuse actiunii de dezinfectie o data pe saptamana si cele 173 de statii de autobuz din municipiul Buzau. Fiecare statie va fi etichetata cu data efectuarii dezinfectiei si cu substanta folosita pentru dezinfectare.

Societatea de salubritate mai informează că toate cele 50 de locuri de joaca pentru copii au fost deja dezinfectate de saptamana trecuta. Fiecare loc de joaca a fost etichetat cu data actiunii de dezinfectie si cu substanta folosita. Reamintim recomandarea autoritatilor de a ramane in casa, chiar daca aceste locuri de joaca sunt dezinfectate. Cea mai eficienta solutie de evitare a contaminarii copiilor cu CORONA VIRUS este sa ramana in casa.

De asemenea, toate sediile Primariei Municipiului Buzau, vor fi dezinfectate in fiecare zi de vineri, in perioada care urmeaza.

Societatea de salubrizare dă asigurări că substantele folosite pentru toate actiunile de dezinfectare sunt avizate de Ministerul Sanatatii. (Mirela Copariu)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%