Cum poți reuși să îți protejezi casa de hoți?

Februarie 17 00:16 2019 by buzau.net

Casa este locul călduros în brațele căreia vrei să ajungi după o zi încărcată de la birou și este locul ideal unde îți dorești să te relaxezi cu o ceașcă fierbinte de ceai, uitându-te la filmul preferat. Este locul unde îți dorești să fii tot timpul în siguranță și unde să ajungi fără griji după zile întregi de plecări în vacanță sau după weekend-uri prelungite. 

Urmează mult așteptata vacanță și vrei să îți asiguri siguranța casei cât timp ești plecat?

Așa cum știm cu toții, momentul prielnic pentru spargeri sunt vacanțele, atunci când hoții pot ataca în liniște locuințele.
Prima soluție și cea mai recomandată este să apelezi la firme specializate în dispozitive de securitate. Îți recomandăm camere de supraveghere video pe Seku.ro, locul de unde îți poti cumpăra un sistem de monitorizare pentru casa ta care să-ți furnizeze imagini de înaltă calitate.

Pentru o protecție mai mare și pentru a fi anunțați cât mai devreme de o posibilă spargere, citește aici și află care sunt modalitățile cele mai bune pentru protejarea locuinței tale.

De reținut este faptul că pentru a te asigura că parcurgi toții pașii necesari pentru a te feri de hoți, curtea casei tale trebuie să fie foarte bine iluminată. 

Hoții sunt speriați de zonele iluminate pentru că astfel riscă să fie foarte ușor observați de la distanță.
Încearcă să nu lași la îndemana unelte care să îi ajute pe aceștia să-ți spargă geamurile.

Montarea camerelor de supravegheat este cea mai importantă opțiune dacă vrei să te asiguri că locuința ta va fi in siguranță.

Unul dintre trucurile bune pentru a preveni spargerea casei este să te bazezi pe ajutorul unui câine, iar dacă nu deții unul, pune un vas de mâncare pentru câini în apropierea ușii. Dacă hoții vor vedea semne ale prezenței unui câine, este posibil să se mai gândească înainte de a intra prin efracție.

Poți încerca să lași o pereche de încălțăminte la ușă pentru a le induce ideea de prezență în casă. Cu siguranță nu vor risca dacă le vor vedea în dreptul ușii tale.

Nu uita să încui toate căile care au acces spre locuința ta și nu trage draperiile de la ferestre deoarece acest lucru indică lipsa locuitorilor.

Încearcă să-ți faci simțită prezența în casă. Spre exemplu, dacă stai la casă, lasă-ți mașina în curte, astfel hoții vor crede că ești acolo.
Lucrurile de valoare foarte mare nu ar trebui ținute în casă.
O inspirație utilă ar fi să ai un seif în cazul lucrurilor de mare valoare, ar putea fi instalat în camera copiilor. Hoții nu se vor gândi că va exista un seif chiar în acel loc.
Puteți monta plăcuțe cu mesaje de atenționare camere video și cu siguranță acest mesaj va fi de impact pentru hoț.

Un alt aspect important în prevenirea hoților ar fi să nu vă expuneti surse de informații referitoare la detalii din casă sau cele mai valoroase lucruri pe rețelele de socializare. 
Cu cât veti fi mai informat și mai atent, cu atât mai mult veți reuși să găsiți cele mai bune soluții pentru a vă pastra atât siguranța locuinței cât și pe a voastră.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%