Asigurari » Asirom S.A - Buzau

7,763 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: BD. NICOLAE BĂLCESCU, Bl.CAMELIA, Et.PARTER

Telefon: 0238******

Email: buza****@a*irom.ro

Website: www.******.ro

Descriere: De peste 25 de ani, suntem compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-va siguranta, confortul si protectia de care aveti nevoie, prin produse si servicii de calitate, si consultanta pentru o viata linistita.

Anul 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul in care compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului VIENNA INSURANCE GROUP, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est. ASIROM face parte din grupul celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

Misiune si Valori
ASIROM isi doreste sa fie un partener puternic pentru clientii sai, oferind polite croite dupa nevoile si cerintele dumneavoastra, pentru ca noi stim ca fiecare client este unic.

Rolul nostru este acela de a oferi solutii viabile si de a va garanta echilibrul financiar, respectandu-ne obligatiile asumate prin contractul de asigurare.

In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, ASIROM se bazeaza pe pricipii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.
Valorile fundamentale ale companiei ASIROM VIG sunt:
Respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti
Asigurarea protectiei clientilor reprezinta prioritatea noastră principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de siguranta a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

Credibilitate
Actiunile si eforturile companiei ASIROM se orienteaza catre asigurarea protectiei clientilor si pastrarea credibilitatii in fata lor si a angajatilor. Fiecare angajat isi asuma personal responsabilitatea de a mentine cele mai inalte standarde de comportament si calitate a serviciilor, pentru a servi cat mai bine nevoile clientilor.