Cum sa iti renovezi casa in 5 pasi

Februarie 17 00:09 2019 by buzau.net

Renovarea casei devine o necesitate la anumite intervale de timp, in functie de nivelul de deteriorare si timpul in care acesta se produce. Renovarea se face nu numai pentru aspectul estetic, cat si pentru a avea un nivel optim de igienizare si un nivel crescut de siguranta in caminul tau. Desigur, renovarea casei nu este o sarcina usoara si necesita atat investitii financiare cat si investitii de timp, rabdare si disponibilitate pentru a iti transforma casa intr-una mai moderna, mai sigura si mai aspectuoasa. 
 
Iata cum poti sa iti renovezi casa in cinci pasi:

1. Daca este necesar, schimba instalatia electrica. Incepe prin a pune siguranta ta si a familiei tale pe primul loc. O instalatie electrica mai veche de 15-20 de ani ar trebui sa fie un semn clar ca este momentul sa o schimbi. Schimbarea instalatiei presupune ceva rabdare si deranj in casa ta, insemnand inlocuirea prizelor, intrerupatoarelor, a firelor si a tabloului electric. Desigur, vei avea nevoie de profesionisti pentru a intreprinde acest aspect al renovarii. Cea mai importanta parte a acestei activitati este reprezentata de inlocuirea tabolului electric, care reprezinta nucleul instalatiei electrice. Afla mai multe despre  montarea tablourilor electrice pe electrician365.ro astfel incat sa stii ce te asteapta in momentul renovarii.

Desi schimbarea prizelor, a firelor si a tabloului electric trebuie musai sa fie realizate de profesionisti, este important ca tu sa stii cum sa folosesti corect prizele  , astfel incat sa nu risti niciun fel de accidentare.
Nu astepta pana prizele tale se invechesc de tot! 

Sursa foto: https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/09/30/fe/40/britannia-hotel-birmingham.jpg

2. Zugraveste! Peretii zugraviti acum ani de zile prind nu numai murdarie ci si microbi. Gaseste o echipa de meseriasi care iti pot zugravi intreaga casa repede si eficient si alege alaturi de cei dragi noile culori in care vrei sa iti vopsesti casa. Daca vrei sa faci o schimbare mai evidenta poti alege din nenumarate tipuri si modele de tapet. Acum au aparut pe piata role de tapet 3D, tapet in relief sau tapet inspirat din orice colt al lumii, asa ca, daca vrei sa iti amintesti mereu de calatoriile tale in locuri dragi care te-au impresionat sau vrei sa te simti mai aproape de un loc pe care ti-ai dori sa il vizitezi, poti alege un tapet sugestiv.

Tapet 3D, sursa foto: https://xtdeco.ro/image/cache/catalog/data/produse/fototapet/producatori/photowall/scandinavian-sourface/e21501-2-637x637.jpg

3. Ocupa-te de bucatarie! Fie ca vrei sa inlocuiesti gresia, fainta, electrocasnicele si mobila din bucatarie sau doar o parte din acestea, ocupa-te ca bucataria ta sa fie renovata astfel incat tu si familia ta sa va puteti bucura de ea la maximum.

4. Nu neglija nici baia! Din nou, poti alege sa schimbi intreaga baie de la gresie si fainta pana la cada, wc, dus, dulapuri si calorifer sau poti alege sa inlocuiesti doar ceea ce consideri ca este invechit, deteriorat sau nu mai functioneaza la capacitate maxima.

O baie moderna poate sa iti schimbe instant dispozitia. 

Sursa foto: https://www.telegraph.co.uk/content/dam/interiors/2018/spark/bathstore/savoy-bathroom-bathstore.jpg?imwidth=450

5. Schimba piesele de mobilier. Nu este absolut necesar sa schimbi intregul mobilier deodata, poti sa inlocuiesti doar anumite piese si sa pastrezi ceea ce inca este functional si modern.

Renovarea casei nu trebuie sa reprezinte o sarcina atat de grea, daca te vei organiza asa cum trebuie. Tinand cont de sfaturile de mai sus, acest proiect se poate transforma intr-o experienta mai placuta decat ti-ai imaginat!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%