Cum a ieftinit operatorul privat biletele până la Vadu Paşii după apariţia autobuzelor ,,cu burduf“ ale Trans Bus • Opinia Buzău

Martie 4 22:00 2018 by opiniabuzau

Ziua de 1 martie a fost una plină de surprize pentru locuitorii comunei Vadu Paşii care fac naveta la Buzău. A fost ziua în care operatorul muni­cipal buzoian de transport călători, Trans Bus, a introdus autobuzele ,,cu burduf” pe linia care leagă oraşul de satul Stănceşti, ultimul din Vadu Paşii pe şoseaua către Robeasca. Cu aceeaşi ocazie, operatorul judeţean privat, care efectueză curse regulate pe ruta Buzău-Robeasca, a înjumătăţit preţul biletelor pentru Vadu Paşii, de la 5 la 2,50 lei. Şi, nu în ultimul rând, femeile care au urcat în autobuzele Trans Bus au primit flori din partea primarului ­Gheo­rghe Firon.

Autorităţile locale din Vadu Paşii susţin însă că măsura operatorului privat este una temporară, menită doar să contracareze preţul, cuprins între 2,50 şi 3 lei, al călătoriei preceput de Trans Bus, în funcţie de distanţă: ,,Am observat că cei care operează pe acelaşi traseu au scăzut preţul la jumătate, de la 5 lei la 2,50 lei, călătoria fiind cu 50 de bani mai ieftină decât la noua companie intrată pe piaţă. Nu ştim cât va dura această situaţie, însă noi nu putem decât să ne bucurăm că locuitorii comunei au şi alternative ieftine, iar numărul de maşini de pe traseu a crescut considerabil. Ne-am străduit să oferim condiţii deosebite de transport şi maşini moderne, cum nu au exitat până acum la noi”, a spus, pentru ,,Adevărul”, primarul comunei Vadu Paşii, Gheorghe Firon.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%