CSM Râmnicu Sărat, rămâne lider în LIGA3 | Doar un punct pentru echipa lui Vali Stan (VIDEO)

Septembrie 23 22:05 2022 by Sportul Buzoian

Vineri, 23 septembrie, stadionul municipal din Râmnicu Sărat a găzduit derbyului local din Liga3, unde echipele din fruntea clasamentului CSM Râmnicu Sărat și AFC Metalul Buzău s-au întâlnit într-un meci din etapa a V-a a seriei a II-a la fotbal.

În față a peste 1500 de spectatori, râmnicenii au fost cei care au avut de această dată ocaziile, finalul de joc ținând în suspans publicul prezent la teren. Dacă în prima repriză buzoienii au fost cei cu ocazia, repriza a doua e venit cu ocazii pentru râmniceni. Partida a putut fi urmărită LIVE pe BUZĂU ONLINE și TV BUZĂU.

Fluierul final al arbitrului Baciu Andrei din Botoşani, a adus dezamăgire în tabăra lui Vali Stan care pleacă de la Râmnic doar cu un punct. Astfel la finalul celor 90 de minute, CSM Râmnicu Sărat -  AFC Metalul Buzău 0 - 0. Nici Metalul nu a reusit sa marcheze în poarta celor de la Râmnicu Sărat în acest debut de campionat.

În a doua partidă a seriei, disputată astăzi la Bacău după un meci cu multe eliminări, CS Aerostar Bacău - CSM Focşani 2007, au terminat la egalitate 0-0.

Campioana județului Buzău, nou promovata ASC Voința Limpezis va juca sâmbăta 24 septembrie la Liești unde va întâlni ocupanta locului 6, CS Sporting Lieşti. Partida va fi în transmisă în direct de buzau.net pe pagina de facebook BUZĂU ONLINE.

Brigada de arbitrii:  Motan Mihai - Târgovişte, Necula Mihaita - Bucureşti si Catană Gabriel Ion - Târgovişte
Observatori: Manole Alexandru - Bucureşti si  Manasă Costică - Bacău

Foto coperta: Aurelian Trifan / Foto: Iulian Grigoras

 

 

 

 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%