Claudiu Constantin, singurul primar USR din județul Buzău, s-a alăturat echipei PNL

Noiembrie 1 08:46 2022 by observatorulbuzoian

Luni, primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, s-a alăturat echipei PNL Buzău, pentru promovarea și dezvoltarea proiectelor locale, scrie observatorulbuzoian.ro.

Primarul Claudiu Constantin a declarat că nu va semna încă o adeziune la PNL și că nici nu își va înainta demisia către formațiunea politică pe liste căruia a fost ales considerând că se simte obligat moral față de locuitorii din Lopătari care i-au acordat votul la alegerile locale din 2020 să își ducă la bun sfțrșit mandatul de primar și să ducă la îndeplinire obiectivele pe care și le-a propus.

„Pentru noi, comuna Lopătari a reprezentat, încă de la preluarea organizației, una dintre localitățile importante, preocupându-ne de locuitorii acesteia și problemele locale. Este o comună frumoasă, cu un mare potențial turistic datorită fenomenului natural „Focul viu”, care este localizat în satul Terca, un loc ce trebuie valorificat prin proiecte de dezvoltare locală.

De astăzi, împreună cu primarul și consilierii noștri locali, vom lucra în echipă pentru armonizarea deciziilor la nivel local și pentru a dezvolta proiecte benefice pentru comunitatea locală”, se arată într-un comunicat de presă remis de prezezentanțiiPNL Buzău.

Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari: “Este o zi importantă pentru noi, aici la Lopătari. Încercăm să ne unim forțele pentru a crea o administrație performantă. Avem destul de multe provocări la orizont în comuna Lopătari și mă...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%