Au început recrutările pentru învățământul militar. Medicina Militară are 75 de locuri pentru admiterea din acest an

Februarie 1 11:01 2023 by sanatateabuzoiana.ro

Centrul Militar Județean Buzău anunță că MApN are disponibile pentru anul de învățământ 2023-2024, 199 de locuri pentru învățământul universitar, 1.457 pentru cel postliceal și 816 locuri pentru liceele militare. , scrie sanatateabuzoiana.ro.

Au început înscrierile pentru învățământul universitar, postliceal și liceal militar pentru anul de învățământ 2023-2024. Pentru admiterea în anul universitar 2023-2024, Institutul Medico Militar scoate la concursul de admitere din această vară 75 de locuri, repartizate în cadrul celor două catedre de la București și Târgu Mureș.

La Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București au fost repartizate 55 de locuri, din care 52 la Medicină, 2 la Medicină dentară și 1 la Farmacie. Celelalte 20 de locuri au fost reprtizate UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, toate pentru domeniul Medicină.

„Pentru înscriere, în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, trebuie să contactați Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar de care aparțineți cu domiciliul”, transmite MApN.

De altfel, MApN a început recrutarea pentru toate formele de învățământ și toate specializările, astfel că Centrul Militar Județean Buzău transmite tinerilor interesați de cariera militară că se pot adresa biroului informare-recrutare din cadrul instituției, situat în B-dul Unirii nr. 140, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între...

Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%