Altele » Tehno Edil

10,945 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Strada Crizantemelor, nr. 14 BIS

Telefon: 0745******   0238******

Email:

Website: www.*********.ro

Descriere: TEHNO EDIL SRL este o societate comerciala de constructii , cu capital integral privat , ce activeaza pe piata romaneasca incepand cu anul 1998
Un client multumit este cea mai buna forma de promovare – aceasta este explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza – datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.
Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare e mediului inconjurator.
Inovatia este unul din punctele noastre forte. Este ceea ce ne conduce si ne ofera o traiectorie in dezvoltarea proiectelor. Inovatia incepe cu o foarte buna cunoastere a pietei si luarea in considerare a celor mai acute nevoi ale clientilor nostri, pe care numai cunoscându-le putem sa le solutionam. De asemenea, cunoasterea si folosirea celor mai noi si mai performante materiale si echipamente se reflecta in constructii moderne, solide si functionale. Inovatia reprezinta unul din factorii care garanteaza faptul ca vom ramane competitivi in domeniu si care ne propulseaza catre succes.
Societatea isi desfasoara activitatea in concordanta cu standardele Sistemului de Management al Calitatii: ISO 9001 Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac dinTEHNO EDIL SRL un partener serios si performant capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de .calitate