Cine sunt polițiștii care au fost felicitați de șefii din Minister, după ce au oprit trenul care ar fi lovit un TIR blocat pe calea ferată

Februarie 1 11:01 2023 by sansanews.ro

”Acești trei polițiști chiar merită toate felicitările!” Așa începe postarea făcută pe pagina Ministerului Afacerilor Interne, în urmă cu două zile, când Buzăul și Vrancea se confruntau cu primul episod serios de ninsori din acest an. Laudele erau adresate lui Daniel, Sebastian și Mădălin, polițiștii din Buzău care au reușit să evite o tragedie atunci când o soluție părea aproape imposibil de găsit, scrie sansanews.ro.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după amiaza, când în Regiune era cod portocaliu de ninsori și viscol, iar toate forțele de ordine erau mobilizate în teren pentru a ajuta la deblocarea drumurilor. Printre ei se aflau și cei trei tineri. Daniel, Sebastian și Mădălin ajutau la deszăpezirea Drumului Național 2 E85 când au fost anunțați prin stație să meargă urgent către calea ferată, în punctul Valea Râmnicului-Rubla, unde un TIR a rămas blocat pe șine. În zonă era viscol puternic, iar vizibilitatea era redusă.

” -Ne deplasăm acum, a răspuns Daniel. Acesta le-a spus colegilor unde trebuie să meargă și l-a rugat pe șoferul unui utilaj de deszăpezire să vină după ei.

– Dacă automarfarul e blocat pe calea ferată, trebuie să ne ajutați să-l scoatem de acolo”.

În câteva minute, cei trei polițiști au ajuns la locul indicat. Într-adevăr, un Tir era blocat chiar pe calea ferată, iar mai mulți localnici încercau să ajute la degajarea căii ferate.

În acel moment, semnalul acustic de la trecerea cu calea ferată a început să...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%