Astazi s-a REDESCHIS cea mai modernă spălătorie din Buzău

Iunie 18 15:24 2018 by buzau.net

Astazi s-a redeschis cea mai modernă spălătorie auto din Buzău. Spălătoria a suferit un amplu proces de modernizare. Este destinată atât pentru autoturisme cât și pentru TIR-uri. Pot fi spălate vehicule utilitare precum camioane, camioane cu remorci, tractoare, autobuze sau pick-up-uri în toate tipurile lor de execuție. Cu sau fără spoiler, cu sau fără bord de încărcare sau cu cele mai diferite tipuri și pozitii de oglinzi. Latimea maximă admisă la spălare este de 3 m si inalțimea maximă admisa la spălare este de 5,05 m.

Ca NOUTATE există posibilitatea ca spălările să se efectueze manual sau în linie automată cu perii și uscare 80% a autoturismului. Spălarea se face cu perii automate spălare jante, jet de apă cu presiune pentru spălarea sub mașină/șasiu. 

Necesitatea unui vehicul de transport marfa curat nu trebuie privita doar din punctul de vedere estetic – un rol deosebit îl joaca în primul rând igiena. În cazul unui vehicul care transporta alimente este necesara respectarea standardelor de igiena cerute. În acest caz, vehiculul reprezinta firma – iar o flota de vehicule pline de noroi nu inspira clientilor o încredere prea mare.

Spălătorie se situeaza pe șoseaua de centura a Buzăului (vis-a-vis de fabrica de bere) langă Restaurant Buzău.

Clienții beneficază de o ofertă ce include 4 spălări + 1 GRATIS (cele patru spălari să se facă de pe 1-30 ale lunii).

PREȚURILE sunt pe măsura așteptarilor. 80 lei pentru un camion, 45 de lei dube/microbuzuri si 25 lei autoturisme(interior/exterior). 

Pentru persoanele foarte ocupate va exista în curând posibilitatea ca autoturismul să fie ridicat și returnat după spălare la domiciliul clientului.

În timpul în care autoturismele sunt spălate clientii pot servi masa sau o cafea la restaurantul ori grillul de lângă spălătorie.

Este singura spălătorie unde clienții pot afla stadiul de ocupare în timp real. Prin apelarea numărului 0735045687, clienții economisesc timp și conbustibil scutind astfel un drum către o alta spălătorie din oraș.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%