Precizari ale Companiei de Apa Buzau

Iunie 18 14:51 2018 by buzau.net

Conducerea Companiei de Apa S.A. Buzau face urmatoarele precizari referitoare la afirmatiile recente facute de catre primarul municipiului Buzau, dl. Constantin Toma, cu privire la relatiile din interiorul managementului de varf al Companiei. 

Informatiile prezentate de primarul municipiului Buzau sunt neadecvate si nu reflecteaza realitatea. Compania de Apa S.A. Buzau a respectat toate prevederile legale privind angajarea directorului adjunct provizoriu, doamna Simona Savulescu, si a asigurat in aceasta situatie toate conditiile pentru desfasurarea optima a activitatii sale.

Precizarile facute public de catre doamna director adjunct provizoriu sunt scuzabile, daca ne raportam la perioada scurta petrecuta de la preluarea mandatului (04.06.2018) si la cantitatea mare de informatii de asimilat. Cu timpul, va invata ca atributiile de director adjunct al unui operator de apa/apa uzata sunt diferite de fisa postului de consilier personal la Primarie si necesita asimilarea cunostintelor specifice si o buna conduita profesionala. 

Ii asiguram pe buzoieni ca, din fericire, afirmatiile domnului primar si incertitudinile doamnei director adjunct nu influenteaza in niciun fel functionarea Companiei de Apa si rezultatele foarte bune obtinute de aceasta pe plan economic si investitional. 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%