Anunț important pentru șoferii care au nevoie de ”numere roșii”. Se întâmplă de luni

Decembrie 4 10:09 2021 by sansanews.ro

Măsuri menite a reduce timpii de așteptare pentru buzoienii care au nevoie de numere provizorii pentru a putea circula cu mașinile recent achiziționate. Săptămâna viitoare, de luni până joi, între orele 16.00 și 18.00, în  sediul Poliției de pe strada Chiristigii, la Biroul de Permise și Înmatriculări, vor funcționa 4 ghișee destinate exclusiv persoanelor care au nevoie de numere roșii.

În acest moment, timpii de așteptare pentru cei care se programează online pentru eliberarea numerelor provizorii sunt de 2-3 săptămâni. Pentru că în acest timp, proprietarul unui autoturism nu poate circula cu mașina căreia trebuie să-I schimbe numărul de înmatriculare, autoritățile au dispus o primă măsură care se va aplica pe parcursul săptămânii viitoare, măsură menită a mai reduce numărul valului de programări.  Astfel, cetățenii se vor putea prezenta la sediul de pe strada Chiristigii și între orele 16.00 și 18.00, de luni până joi, pentru a-și  ridica numerele provizorii, chiar dacă nu au programare în platforma special creată. Angajații de la Permise și Înmatriculări vor lucra dincolo de programul obișnuit, pentru a recupera ziua liberă de care s-au bucurat luni, pe 29 noiembrie, înainte de Sfântul Andrei iar în acest timp vor fi rezolvate cu celeritate cererile buzoienilor de eliberare a numerelor provizorii.

„Având în vedere toate semnalele pe care le-am avut în aceste săptămâni din partea... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%