Adrian Petre: Sunt mândru și fericit că am reușit să închegăm o echipă atât de unită | Cine sunt arbitrii anului 2022

Decembrie 29 11:25 2022 by Sportul Buzoian

În cadrul Galei organizate de Asociația Județeană de Fotbal Buzău, au fost desemnați cei mai buni arbitri și observatori din județ. Premiul "Arbitrul anului" a fost acordat, arbitrului FIFA, Mihaela Țepușă. Premiul pentru cel mai bun arbitru asistent din fotbalul județean a ajuns la Alexandru Eugen și premiul pentru cel mai bun arbitru a fost acordat lui Pană Adrian. Observatorul anului 2022 a fost desemnat Mihalache Gheorghe, unul dintre cei mai experimentați oameni din cadrul AJF Buzău.

Mihaela Țepușă, unul dintre cei mai apreciați arbitri din România, a fost reconfirmată în lotul validat de UEFA pentru sezonul următor. Aceasta este o realizare impresionantă pentru Țepușă, care a reușit să se mențină la standardele înalte impuse de UEFA și să continue să aducă prestigiu orașului Buzău în arbitrajul internațional.

FIFA a validat recent lista arbitrilor români pentru competițiile internaționale din 2023, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a primit validarea pentru 11 arbitri, 15 arbitri asistenți, 10 arbitri VAR, 4 arbitri de futsal și 3 arbitri de fotbal pe plajă.

Președintele AJF Buzău, Adrian Petre, a declarat: "Sunt mândru și fericit că am reușit să închegăm o echipă atât de unită, de eficientă și dedicată sportului rege. Cu recunoștință, am premiat arbitrii și observatorii care și-au pus întreaga pasiune în slujba fotbalului și a tuturor iubitorilor acestui sport".




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%