„Soției i-a explodat telefonul în timp ce-l avea la ureche. A costat 31 de milioane. Știți ce mi-au zis cei de la magazin ?”

Aprilie 3 10:22 2018 by buzoieniiro

Reclamație făcută la Protecția Consumatorilor dar și către reporterul buzoienii.ro de un buzoian.

„Soția mea, Mirela Tudor, și-a cumpărat în urmă cu câteva luni un telefon Samsung S7 Edge de la Altex Buzău. A costat în jur de 31 de milioane de lei vechi. După câteva săptămâni pe ecran au apărut două dungi roz. Am mers cu el înapoi, ne-au spus că să stăm liniștiți că dungile vor dispărea. Dar n-au dispărut, ne-am întors și au acceptat să-l schimbe. Cu următorul problemele au fost și mai mari. Telefonul se încingea foarte tare. Nu puteai vorbi 10 minute la el. Soția nu s-a mai dus cu el din nou, i-a fost rușine. Numai că zilele trecute în timp ce vorbea cu o prietenă, telefonul aproape i-a explodat la ureche. Ecranul s-a crăpat în sute de bucăți mici. Am mers cu telefonul la Altex. Dar știți ce mi-au spus cei de la magazin ? Că telefonul a suferit un șoc mecanic. Adică a fost scăpat pe jos sau ceva asemănător. Acum, ziceți și dvs., dacă l-ar fi scăpat pe jos se crăpa într-un colț, pe o parte, dar nu de la un capăt la altul. Eu bănui, din ce am citit pe internet, că problema a fost la baterie, care s-a umflat, și a presat asupra ecranului. Și de asta s-a crăpat în halul ăsta”, ne-a declarat soțul păgubitei.

Conform soțului, cei de la Altex au scos imediat telefonul din garanție și au informat că reparația costă în jur de 17 milioane de lei vechi.

Soluție care nu convine reclamanților, care s-au plâns la Protecția Consumatorilor.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%