SALVAȚI BANCA DE GENE! / Preotul Mihail Milea: „O mare greşeală cu repercursiuni grave asupra economiei naţionale”

Decembrie 17 08:11 2019 by opiniabuzau

Mare este Dumnezeu! Acesta este crezul tuturor românilor care cred cu adevărat în viitorul bun al României. Această ţară poate fi salvată de la pieire doar prin credinţa vie în Dumnezeu şi prin contribuţia jertfelnică a specialiştilor, care să ofere soluţii rapide şi practice pentru refacerea României.

Noi, la Buzău, prin binecuvântarea bunului Dumnezeu, avem un specialist de mare valoare ştiinţifică–academică, foarte credincios, cu frică de Dumnezeu, în persoana părintelui inginer-academician Costel Vînătoru, director al Băncii de gene cu sediul la Buzău, aşezare cu tradiţie multiseculară în cultivarea  produselor agricole.

Schimbarea peste noapte a directorului acestei Bănci de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Medicinale şi Aromatice, prin decizia ministrului al Agriculturii, domnul Adrian Oroş, şi numirea unui jurist, care nu are pregătire de specialitate pentru această Bancă vitală pentru securitatea biologică a României, este o mare greşeală cu repercursiuni grave asupra economiei naţionale.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%