"Ne-au scos" sud-americanii. Lopez și Varela au adus victoria Gloriei cu Dinamo - Campus TV

Septembrie 18 15:46 2022 by campusbuzau.ro

Gloria s-a impus, azi, cu 2 la 1, în head în headliner-ul etapei a șaptea a ligii secunde, contra celor de la Dinamo București. Meciul, unul cu parfum de Liga 1, cel puțin după atmosfera de pe stadion, a început abrupt, cu oaspeții deschizțnd scorul în minutul 2, prin Deniz Giafer, după ce stoperul bucureștean a reluat în plasa lui Stoian, la capătul unei lovituri de colț, scrie campusbuzau.ro.

Imediat, impulsionați și de public, elevii lui Cristi Pustai s-au mutat cu tot efectivul în jumătatea adversă, încercând să forțeze egalarea. Ocaziile nu au lipsit, însă Ciobanu ratat cu seninătate două oportunitâți mari de gol. În cele din urmă, egalarea a venit în minutul 24: Lopez a finalizat sub transversală, de la 13 metri, după ce fusese angajat excelent de același Ciobanu

Dinamo a jucat excelent cartea contraatacului în prima repriză, speculând în mai multe rânduri inexactitățile unei apărări foarte avansate a gazdelor. Relu Stoian a păstrat Gloria în meci, după ce a salvat de două ori, în situații de 1 la 1, cu Vali Lazăr și Neluț Roșu.

În a doua repriză, jocul a fost mai așezat, cu Gloria atacând, dar având grijă să mențină permanent 2-3 oameni la linia de centru. Neicuțescu a trecut pe lângă golul de 2 la 1 în minutul 71, dar mingea lovită cu șpițul de fostul dinamovist a fost respinsă in-extremis în corner de Dujmovic.

Reușita de trei puncte a venit cu 10 minute înainte de final. Vârtej urcat în atac a...

Citește articolul integral pe campusbuzau.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%