Rezultatele etapei, LIGA3 și LIGA4 I Alexandru Florin a debutat cu GOL la Voința Limpeziș (VIDEO)

Septembrie 18 14:15 2022 by Sportul Buzoian

Weekend plin de victorii pentru fotbalul buzoian. Toate cele 4 echipe care activează în fotbalul profesionist au câștigat cele 3 puncte puse în joc.

Campiona județeană Voința Limpeziș a reușit prima victorie în LIGA3 prin reușitele lui Stelu Costache (min3, min62), Alexandru Florin (min.9) și Alexandru Lemnaru în min. 90+2 (video meci integral). 

Născut în 2004, Alexandru Florin a fost descoperit în 2017,  la un meci de județ, oarecum întâmplător. Ionuț Damir, la numai 13 ani. Imediat după fluierul final, profesorul de la LPS au verificat raportul de joc, constatând cu mirare că puștiul care jucase la seniori abia dacă  se încadra în baremele juniorilor republicani. Câteva zile mai târziu, o delegație de la Liceul cu Program Sportiv mergea la Vintileanca, acolo unde locuia Florin. Nu s-au lăsat până nu l-au convins, l-au suit în mașînă și l-au adus la Buzău, cazându-l în incinta internatului instituției de învățământ (campusbuzau.ro)

 În weekend, Florin și-a făcut debutul la Voința Limpeziș, echipa unde a venit liber de contract de la Academica Clinceni. Florin Alexandru a debutat sâmbăta cu un super gol, iar așteptările sunt mari ținând cont că este junior.

În celelate partide disputate la Liga3, CSM Râmnicu Sărat a trecut de CS Sporting Lieşti cu scorul de 0 - 1, prin golul marcat Matei C.(min.18) în timp ce AFC Metalul Buzău  a trecut de nou promovată ACS Unirea Braniştea cu scorul de 3 - 0 prin  Cristian Ontel (min.44) și  Adrian Moldovan (min.71, min.73).

Gloria Buzău - Dinamo, meci din cadrul etapei a șaptea din Liga 2, s-a disputat duminică, pe arena din Crâng. suferința ”câinilor” continuă! Fundașii centrali au făcut spectacol: goluri, pase de gol, foarfecă din afara careului. Dinamo deschide scorul prin Deniz Giafer. Fundașul central a reluat cu capul după o centrare din corner a lui Ahmed Bani iar în minutul 24, Ariel Lopez egalează pentru buzoieni cu un șut din interiorul careului. Uruguayanul este tot fundaș central, ca Giafer, marcatorul lui Dinamo scor ce rămâne pe tabela până la pauză. Argentinianul Pablo Găitan, introdus de Cristian Pustai în repriza secundă, înscrie pentru Gloria după centrarea perfectă a fundașului central Daniel Vîrtej și închide tabela la 2-1.

AJF Buzău a programat pentru acest weekend etapa a IV-a, a LIGII a IV-a din fotbalul buzoian. Astfel sâmbătă 17 septembrie și duminică 18 septembrie s-au disputat următoarele partide:

Rezultatele etapei a IV-a, LIGA4
Sâmbătă, 17 Septembrie 2022, ora 12

FC Petrolul Berca - AS Phoenix Posta Calnau 6-2
CSM Ramnicu Sarat - CS Carpati Nehoiu 2-3
AS Unirea Stilpu - AFC Metalul Buzau 3-5
CS Vointa Lanurile - ACS Montana Patarlagele 2-4

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022, ora 13
CS Vointa Balta Alba- ACS Team Săgeata 2-2 

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022, ora 17
ACS Gloria Vadu Pasii - AS Pescarusul Luciu 2-0

Duminică, 18 Septembrie 2022
AS Soimii Siriu - Stiinta Cernatesti 0-1
AS Progresul Beceni - AS Luceafarul Maxenu 1-1

Rezultate LIGA3, ETAPA4
Focşani 2007- Sporting Lieşti 5-1
Voinţa Limpeziş - AFC 1919 Dacia Unirea Brăila 4-0
Viitorul Ianca - Râmnicu Sărat 0-1
Metalul Buzău - Unirea Braniştea    0-3
AFC Dinamo Bacău - CS Aerostar Bacău




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%