(FOTO) Invazie de cerșetori! E plin de oameni ai străzii în intersecțiile orașului

Octombrie 27 12:01 2022 by sansanews.ro

Centrul Buzăului s-a umplut de oameni care stau cu mâna întinsă. Aceștia cer bani fie pentru mâncare, fie pentru că, spun ei, au diverse probleme de sănătate. Să staționezi cu mașina pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, astăzi, este deja un act de curaj. Numai la o simplă oprire la semafor ești înconjurat aproape instantaneu de cerșetori de toate vârstele. Dovadă stau fotografiile de mai jos:, scrie sansanews.ro.

Dacă sunt luați la întrebări, cei mai mulți devin agresivi, iar dacă nu ești dispus să le oferi bani, te poți alege și cu un obiect aruncat pe parbrizul mașinii.

Astăzi, la orele prânzului, în intersecția dintre bulevardele Unirii și Bălcescu, erau prezenți cinci cerșetori, iar situația nu este singulară. Pe rețelele de socializare oamenii se plâng că numărul cerșetorilor a crescut și că sunt agresivi, iar zonele frecventate de aceștia sunt Piața Centrală, bulevardele, cartierul Micro 14 și Gara Buzău. Îngrijorător este și faptul că mare parte dintre oamenii străzii este reprezentată de copii. Buzoienii se tem că, din cauza modului în...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%