City Report » Transport public


Transport public

Ce valoare trebuie sa aiba pensia pentru abonament oras 3500 lei net sau brut?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Potrivit Hotararii de Consiliu Local 20/23.02.2023, vor beneficia de gratuitati acei pensionari cu venituri pana la 3500 lei/luna, venit mentionat pe cuponul de pensie la rubrica .

Va multumesc !

  • Transport public
  • 15 Mar, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Containere neconforme cu regulile de igienă

Cum credeți că veți reuși să găsiți o soluție în conformitate cu regulile igienice a containerelor de cartier? Pe lângă faptul că,de foarte multe ori, cartelele nu funcționează, închiderea lor este manuală,ceea ce nu e în regulă. De 3 ani învățăm populația să-și spele și să -si dezinfecteze mâinile,iar serviciul Urbanism nu respectă regulile de igienă.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

sirme de rufe montate intre copaci

parcare din TRAIAN VUIA intre blocurile 17 si 16 inclusiv in fata blocului 16A ANEXA nimeni nu ia masuri locala doarme in picioare
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Arbore uscat

In curtea policlinicii Nicolae Titulescu pe laterala dinspre str Democrației este un arbore uscat ,foarte înalt care trebuie tăiat .Este un real pericol pentru pacienții policlinicii .In plus pe sub acest copac trece țeava de gaze
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Trafic Unirii

Pana cand se termina lucrarile de pe bulevardul Unirii, de altfel principala artera rutier din oras nu credeti ca Primari impreuna cu politia rutiera ar trebui sa ia masuri in ceea ce priveste traficul/parcatul pe partea de mijloc intre scuaruri? Este santier, parcare sau banda de circulatie? Daca este parcare sa fie de la un cap la altul, la fel si daca este santier si sa fie inchis circulatiei. Iar daca este deschis circulatiei sa fie reglementat legal nu lasat la voia intamplarii! La fel benzile intai (de la margine) care de cele mai multe ori sunt ocupate de masini stationate pe avarii. Un alt exemplu este semaforul si cele doua benzi de la hotel Pietrosele. Toti merg inainte de pe banda 2 pe langa fostul Miorita. La fel si la semaforul de la Tunel. Toti merg inainte de pe banda 2 desi este obligatorie spre stg (Tunel).
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Groapa Mare

O groapa mare pe Str.Bucegi langa intersectia cu Str.Verii. Are peste un an vechime si nu inteleg cum de nu a vazut-o nimeni, nici macar primarul care locuieste in apropiere.
  Primarul a răspuns la această întrebare.