City Report » Arbore uscat


Arbore uscat

In curtea policlinicii Nicolae Titulescu pe laterala dinspre str Democrației este un arbore uscat ,foarte înalt care trebuie tăiat .Este un real pericol pentru pacienții policlinicii .In plus pe sub acest copac trece țeava de gaze
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Vom actiona.

Va multumesc !

  • Spatii verzi
  • 2 Mar, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Trafic Unirii

Pana cand se termina lucrarile de pe bulevardul Unirii, de altfel principala artera rutier din oras nu credeti ca Primari impreuna cu politia rutiera ar trebui sa ia masuri in ceea ce priveste traficul/parcatul pe partea de mijloc intre scuaruri? Este santier, parcare sau banda de circulatie? Daca este parcare sa fie de la un cap la altul, la fel si daca este santier si sa fie inchis circulatiei. Iar daca este deschis circulatiei sa fie reglementat legal nu lasat la voia intamplarii! La fel benzile intai (de la margine) care de cele mai multe ori sunt ocupate de masini stationate pe avarii. Un alt exemplu este semaforul si cele doua benzi de la hotel Pietrosele. Toti merg inainte de pe banda 2 pe langa fostul Miorita. La fel si la semaforul de la Tunel. Toti merg inainte de pe banda 2 desi este obligatorie spre stg (Tunel).
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Groapa Mare

O groapa mare pe Str.Bucegi langa intersectia cu Str.Verii. Are peste un an vechime si nu inteleg cum de nu a vazut-o nimeni, nici macar primarul care locuieste in apropiere.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Toaletarea

Cand se toaleteaza, in Cart. Broșteni, copacii.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Amplasare parcometru in Dorobanti

Domnule Primar, Va rog sa aveti in vedere amplasarea unui parcometru in parcarea de resedinta din zona magazinelor,bancilor,salilor de jocuri din Dorobanti,astfel incat si noi ce avem atribuite aceste locuri sa le putem folosi!In acest fel statonarea cu orele de catre aceeasi masina poate ar fi evitata si in plus s-ar incasa si niste bani la buget! De ce noi platim un loc si rateori beneficiem de el,iar altii pot stationa ore intregi gratis?Multumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

nimic

Nimic din ce vedem făcut prost în jurul nostru nu se întâmplă din cauza administrației sau a lucrului dezorganizat și fără o integrare a proiectelor. Toate sunt impachetate frumos si reinterpretare în realizări. Ignorați cu grație faptul că jumătate din timpul în care populația municipiului a scăzut, a fost timpul în care ați fost primar. Ignorați la fel faptul că procesul ăsta a fost accelerat tocmai în ultima jumătate a perioadei de 10 ani ( în care a dispărut unul din zece locuitori ai municipiului) când chiar dumnevoastră ați fost primar. De ce credeți că se întâmplă asta? De ce noi vedem altceva decât vede administrația locală? Parcă trăim în orașe diferite.... poate ferestrele de la palat distorsionează realitatea din teren... Ar fi o explicație. Nu credeți?
  Primarul a răspuns la această întrebare.