City Report » Amplasare parcometru in Dorobanti


Amplasare parcometru in Dorobanti

Domnule Primar, Va rog sa aveti in vedere amplasarea unui parcometru in parcarea de resedinta din zona magazinelor,bancilor,salilor de jocuri din Dorobanti,astfel incat si noi ce avem atribuite aceste locuri sa le putem folosi!In acest fel statonarea cu orele de catre aceeasi masina poate ar fi evitata si in plus s-ar incasa si niste bani la buget! De ce noi platim un loc si rateori beneficiem de el,iar altii pot stationa ore intregi gratis?Multumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Vom avea in vedere propunerea dumneavoastra.

Va multumesc !

  • Urbanism
  • 21 Feb, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

nimic

Nimic din ce vedem făcut prost în jurul nostru nu se întâmplă din cauza administrației sau a lucrului dezorganizat și fără o integrare a proiectelor. Toate sunt impachetate frumos si reinterpretare în realizări. Ignorați cu grație faptul că jumătate din timpul în care populația municipiului a scăzut, a fost timpul în care ați fost primar. Ignorați la fel faptul că procesul ăsta a fost accelerat tocmai în ultima jumătate a perioadei de 10 ani ( în care a dispărut unul din zece locuitori ai municipiului) când chiar dumnevoastră ați fost primar. De ce credeți că se întâmplă asta? De ce noi vedem altceva decât vede administrația locală? Parcă trăim în orașe diferite.... poate ferestrele de la palat distorsionează realitatea din teren... Ar fi o explicație. Nu credeți?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Educatie

Buna ziua, domnule primar! Sunt un părinte singur, care lucrează zilnic 8 ore, de la 8 dimineața, și am circula deja zvonul ca la Scoala Nr. 11 nu va mai fi clasa de step. Precizez ca am locuita vis a vis de scoala, și in cazul in care acest lucru se va concretiza va rog sa îmi spuneți unde anume sa îmi înscriu copilul, dacă la scoala de cartier nu mi se mai oferă șansa, deoarece sunt foarte mulți copii înscriși acolo care nu sunt din cartier, sau mai rău, sunt din zona rurală (dovada acestui fapt o puteți descoperi in fiecare zi, prin numărul de mașini din jurul școlii). Ajung la concluzia ca aproape nu conteaza ca plătim taxe și impozite ca intra direct pa bugetul local, nu la primăriile altor localități, dar când vine vorba de a găsi sprijin, nici măcar când vine vorba de învățământ, de copii, nici acolo nu găsim sprijin. Va întreb: la ce ne folosește modelul finlandez dacă nu se găsesc fonduri măcar pentru o clasa de step, pentru copii care nu au cu cine sa stea, sa se ocupe de ei, parintele fiind pus in situația de a renunța la serviciu. Va mulțumesc pentru ca citiți aceste rânduri și poate s-ar gasi soluții. Ele exista, cu siguranță!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Copaci zona Obor

Revin cu subiectul copacilor din Zona Obor- urbis a intervenit pentru degajarea copacului cazut pentru ca la 2 zile de la postarea sesizarii copacul respectiv a cazut peste 2 masini fiind al doilea in decura de 2 saptamani.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câini vagabonzi

Pe strada Aleea Luncii sunt câini de talie mare liberi. Avem copii ce merg singuri la scoala si acesti câini sunt un adevărat pericol pentru copii dar si pentru adulți
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Sesizare

Azi 29 Ianuarie pe strada viitorului mai exact aproape de magazinul La doi pași am fost atacata de un câine maidanez in tim ce imi plimbam cainele meu va rog trimiteți un echipaj de ecarisaj de prindere acelui câine e de culoare alba și e de tale mare!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.