City Report » Educatie


Educatie

Buna ziua, domnule primar! Sunt un părinte singur, care lucrează zilnic 8 ore, de la 8 dimineața, și am circula deja zvonul ca la Scoala Nr. 11 nu va mai fi clasa de step. Precizez ca am locuita vis a vis de scoala, și in cazul in care acest lucru se va concretiza va rog sa îmi spuneți unde anume sa îmi înscriu copilul, dacă la scoala de cartier nu mi se mai oferă șansa, deoarece sunt foarte mulți copii înscriși acolo care nu sunt din cartier, sau mai rău, sunt din zona rurală (dovada acestui fapt o puteți descoperi in fiecare zi, prin numărul de mașini din jurul școlii). Ajung la concluzia ca aproape nu conteaza ca plătim taxe și impozite ca intra direct pa bugetul local, nu la primăriile altor localități, dar când vine vorba de a găsi sprijin, nici măcar când vine vorba de învățământ, de copii, nici acolo nu găsim sprijin. Va întreb: la ce ne folosește modelul finlandez dacă nu se găsesc fonduri măcar pentru o clasa de step, pentru copii care nu au cu cine sa stea, sa se ocupe de ei, parintele fiind pus in situația de a renunța la serviciu. Va mulțumesc pentru ca citiți aceste rânduri și poate s-ar gasi soluții. Ele exista, cu siguranță!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Competente pentru problema ridicata de dumneavoastra are conducerea scolii si Inspectoratul Judetean Buzau, care nu sunt in subordinea Primariei.

Va multumesc !

  • Altele
  • 7 Feb, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Copaci zona Obor

Revin cu subiectul copacilor din Zona Obor- urbis a intervenit pentru degajarea copacului cazut pentru ca la 2 zile de la postarea sesizarii copacul respectiv a cazut peste 2 masini fiind al doilea in decura de 2 saptamani.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Câini vagabonzi

Pe strada Aleea Luncii sunt câini de talie mare liberi. Avem copii ce merg singuri la scoala si acesti câini sunt un adevărat pericol pentru copii dar si pentru adulți
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Sesizare

Azi 29 Ianuarie pe strada viitorului mai exact aproape de magazinul La doi pași am fost atacata de un câine maidanez in tim ce imi plimbam cainele meu va rog trimiteți un echipaj de ecarisaj de prindere acelui câine e de culoare alba și e de tale mare!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Capaci uscati-crengi cazute

Arborii sunt uscati, acum o saptamana un arbore a cazut peste masini iar acum incep sa cada crengi mari din altii care trebuiesc taiati. Arborii se afla in cart Obor, parcare gruparea "D" la 5 m de arborele cazut acum cateva zile.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Masuri de igienizare

Va rog sa luati ma­surile necesare de igienizare si intreti­nere a aleii pietona­le care face accesul din oras in cartier­ul Mihai Viteazu. Este aleea paralela cu calea ferata in­dustriala a S.C. Bor­omir. Aceasta alee devine impracticabila atu­nci cand ploua iar zona este inundata de gunoaie si vegetatie salbatica. La rugamintea tele­fonica pe care am fa­cut-o RER pentru a monta cosuri de gunoi, am primit raspuns ca nu este posibil pentru ca vor fi fura­te. Fotografiile atasa­te sunt concludente. Tot in aceasta zona ies seara cainii vagabonzi care isi fac veacul sub vagoane­le CFR, caini care ar putea agresa treca­torii. In speranta ca o sa luati in seama ses­izarea, va multumesc frumos!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.