City Report » Groapa Mare


Groapa Mare

O groapa mare pe Str.Bucegi langa intersectia cu Str.Verii. Are peste un an vechime si nu inteleg cum de nu a vazut-o nimeni, nici macar primarul care locuieste in apropiere.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

O vede si primarul, zilnic ! Adica eu !

Suntem in perioada obtinerii avizelor pentru eliberarea autorizatiei de construire pentru inlocuirea conductei de canalizare, care este pe mijlocul strazii.

Relativ in curand va incepe santierul aici !

Dupa inlocuirea conductei, se va trece la reabilitarea totala a strazii Bucegi.

Va multumesc !

  • Drumuri
  • 21 Feb, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Toaletarea

Cand se toaleteaza, in Cart. Broșteni, copacii.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Amplasare parcometru in Dorobanti

Domnule Primar, Va rog sa aveti in vedere amplasarea unui parcometru in parcarea de resedinta din zona magazinelor,bancilor,salilor de jocuri din Dorobanti,astfel incat si noi ce avem atribuite aceste locuri sa le putem folosi!In acest fel statonarea cu orele de catre aceeasi masina poate ar fi evitata si in plus s-ar incasa si niste bani la buget! De ce noi platim un loc si rateori beneficiem de el,iar altii pot stationa ore intregi gratis?Multumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

nimic

Nimic din ce vedem făcut prost în jurul nostru nu se întâmplă din cauza administrației sau a lucrului dezorganizat și fără o integrare a proiectelor. Toate sunt impachetate frumos si reinterpretare în realizări. Ignorați cu grație faptul că jumătate din timpul în care populația municipiului a scăzut, a fost timpul în care ați fost primar. Ignorați la fel faptul că procesul ăsta a fost accelerat tocmai în ultima jumătate a perioadei de 10 ani ( în care a dispărut unul din zece locuitori ai municipiului) când chiar dumnevoastră ați fost primar. De ce credeți că se întâmplă asta? De ce noi vedem altceva decât vede administrația locală? Parcă trăim în orașe diferite.... poate ferestrele de la palat distorsionează realitatea din teren... Ar fi o explicație. Nu credeți?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Educatie

Buna ziua, domnule primar! Sunt un părinte singur, care lucrează zilnic 8 ore, de la 8 dimineața, și am circula deja zvonul ca la Scoala Nr. 11 nu va mai fi clasa de step. Precizez ca am locuita vis a vis de scoala, și in cazul in care acest lucru se va concretiza va rog sa îmi spuneți unde anume sa îmi înscriu copilul, dacă la scoala de cartier nu mi se mai oferă șansa, deoarece sunt foarte mulți copii înscriși acolo care nu sunt din cartier, sau mai rău, sunt din zona rurală (dovada acestui fapt o puteți descoperi in fiecare zi, prin numărul de mașini din jurul școlii). Ajung la concluzia ca aproape nu conteaza ca plătim taxe și impozite ca intra direct pa bugetul local, nu la primăriile altor localități, dar când vine vorba de a găsi sprijin, nici măcar când vine vorba de învățământ, de copii, nici acolo nu găsim sprijin. Va întreb: la ce ne folosește modelul finlandez dacă nu se găsesc fonduri măcar pentru o clasa de step, pentru copii care nu au cu cine sa stea, sa se ocupe de ei, parintele fiind pus in situația de a renunța la serviciu. Va mulțumesc pentru ca citiți aceste rânduri și poate s-ar gasi soluții. Ele exista, cu siguranță!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Copaci zona Obor

Revin cu subiectul copacilor din Zona Obor- urbis a intervenit pentru degajarea copacului cazut pentru ca la 2 zile de la postarea sesizarii copacul respectiv a cazut peste 2 masini fiind al doilea in decura de 2 saptamani.
  Primarul a răspuns la această întrebare.