City Report » Groapă săpată și neasfaltată de aproape 3 luni de zile


Groapă săpată și neasfaltată de aproape 3 luni de zile

În cart. Dorobanți 2, în fața bl. D13, s-a făcut o intervenție pe aleie și mu s-a astupat, creindu-se un crater care poate provoca accidente. Am telefonat doamnei Preda de la Gospodăria Urbană și m-a îndrumat să scriu o sesizare, altfel nu poate face nimic. Vă rog să dispuneți măsurile necesare.... Vă mulțumim!
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

A fost balastata zona interventiei de catre Compania de Apa.

Imediat ce vremea va permite, se va asfalta zona de interventie.

Va multumesc !

  • Drumuri
  • 12 Jan, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Toaletarea copacilor

Bună seara domnule Primar Toma. Numele meu este Adrian Constantinescu, locuiesc pe str. DEMOCRATIEI. Rog o toaletare a copacilor între blocurile 85-86, deoarece, au fost perioada din anul precedent și nu numai, cind vintul a fost destul de puternic și au fost rupturi de craci care au picat peste mașinile private. Sau o reamenajare a locurilor de parcare. Rog o expertiza la cele enumerate mai sus. Cu deosebit respect.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Loc parcare aleea zorilor nr 9

In fata blocului 16 sc A de pe Aleea Zorilor nr 9 nu se mai gasesc locuri de parcare libere, dar seful de asociatie are deja doua, cum e posibil asa ceva? Mulțumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Locuri de parcare

Buna seara , D-le Primar, Vin la dvs. cu următoarea problema : Eu locuitor al acestui oraș și un conducător auto a unui autoturism lucrez in zona de centru. Problema mea este că, că să pot parca in aproprierea biroului trebuie sa ocup un loc de reședință ( pentru că am și multe greutăți) programul meu de lucru se duce după ore 16:30 ajungând și la orele 21:00. M -am saturat sa fiu somată de către proprietari pentru locurile de parcare și în al doilea rând , dintr-un salariu cât de cat decent, credeți că îmi pot permite ca eu sa va plătesc parcarea zilnic? 6 zile din 7? Iar firma la care lucrez scuzați,-ma , dar nu se poate sa aibe atâtea lucruri de parcare , pentru că suntem atâția Intr-o companie. Și întreb , mie ,ca și cetățean al acestui oraș , ce facilitati mi -ati oferit pentru a avea un loc de parcare? Din contra , și în locurile in care nu ne gândeam , peste tot ați impus parcarea cu plata.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Târg de Craciun

Bună seara. Domnule primar în această perioadă au fost distruse multe spatii verzi din zona Crângului - N Bălcescu și Stadionului prin parcarea haotică a autovehiculelor celor care au venit Târgul de Crăciun. In primăvara pentru refacerea acestora speram sa trimiteți echipele de la urbis și să nu aruncati sarcina pe asociațiile de proprietari care nu au luat decizia de a muta anul acesta evenimentul în parc și nu la drăgaică.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Spatii verzi distruse de Târgul de Crăciun

Bună seara! Referitor la organizarea târgului de Crăciun în parcul Crâng, știu că este o soluție de avarie, fapt care se observă în aglomerația creată în zona obeliscului. Doream sa va expun alta problemă referitoare la un disconfort - aglomerația de mașini din jurul parcului. Astfel, in fiecare seara, au fost parcate autoturisme fara a se respecta nici o regulă. Pe toate străduțele din zone adiacente Bld Nicolae Bălcescu, str. Caraiman și Bld Stadionului au fost parcate vehicule pe curmeziș pe străduțe, pe alei, pe trotuare și pe spațiul verde din jurul blocurilor... Sesizarea mea constă în faptul că la primăvară primăria va solicita asociațiilor de proprietari sa se ocupe de spatiile din jurul locuințelor, lucru care nu este corect. Cu speranța că veți finaliza lucrările în zona centrală până la organizarea sărbătorilor de iarnă de anul viitor, sper să luați și o decizie pentru cetățenii din zonele Bălcescu-Caraiman-Stadionului in vederea remedierii zonelor verzi distruse din jurul blocurilor de locuit. Mulțumesc anticipat. PS. Dacă este necesar pot sa adaug fotografii din zona, însă avem poliția locală care ar trebui sa observe aceste aspecte.
  Primarul a răspuns la această întrebare.