City Report » Târg de Craciun


Târg de Craciun

Bună seara. Domnule primar în această perioadă au fost distruse multe spatii verzi din zona Crângului - N Bălcescu și Stadionului prin parcarea haotică a autovehiculelor celor care au venit Târgul de Crăciun. In primăvara pentru refacerea acestora speram sa trimiteți echipele de la urbis și să nu aruncati sarcina pe asociațiile de proprietari care nu au luat decizia de a muta anul acesta evenimentul în parc și nu la drăgaică.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Am trimis si Politia Locala sa verifice si sa ia masuri.

Totusi, foarte multi buzoieni apreciaza organizarea „Targului de Craciun” in Crang.

Va multumesc !

  • Spatii verzi
  • 25 Dec, 2022
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Spatii verzi distruse de Târgul de Crăciun

Bună seara! Referitor la organizarea târgului de Crăciun în parcul Crâng, știu că este o soluție de avarie, fapt care se observă în aglomerația creată în zona obeliscului. Doream sa va expun alta problemă referitoare la un disconfort - aglomerația de mașini din jurul parcului. Astfel, in fiecare seara, au fost parcate autoturisme fara a se respecta nici o regulă. Pe toate străduțele din zone adiacente Bld Nicolae Bălcescu, str. Caraiman și Bld Stadionului au fost parcate vehicule pe curmeziș pe străduțe, pe alei, pe trotuare și pe spațiul verde din jurul blocurilor... Sesizarea mea constă în faptul că la primăvară primăria va solicita asociațiilor de proprietari sa se ocupe de spatiile din jurul locuințelor, lucru care nu este corect. Cu speranța că veți finaliza lucrările în zona centrală până la organizarea sărbătorilor de iarnă de anul viitor, sper să luați și o decizie pentru cetățenii din zonele Bălcescu-Caraiman-Stadionului in vederea remedierii zonelor verzi distruse din jurul blocurilor de locuit. Mulțumesc anticipat. PS. Dacă este necesar pot sa adaug fotografii din zona, însă avem poliția locală care ar trebui sa observe aceste aspecte.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Iluminatul public

Va rog frumos dacă se poate remedia iluminatul pe aleea Garofitei bloc4B,SC.B .Se aprinde și se stinge din 5 în 5 minute.Va mulțumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Firme falimentare

Din cauza lucrarilor aflate in derulare (scaderea traficului auto si pietonal ) si al excesului de zel al Politiei Locale mai multe firme din centrul orasului Buzau au intrat in faliment sau au dificultati financiare mari. Numai in ultimele 3 luni , pe str. Ostrovului 5 firme si-au inchis activitatea.(nu mai zic de cele aflate pe langa Piata Daciei) . Cum sprijiniti aceste firme ? Ce solutii aveti ca pana la finalul lucrarilor sa nu dispara toate ?
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Restante intretinere

Buna ziua. In ce masura este posibil ca cei cu restante la intretinere sa nu le fie permisa radierea fiscala de la primarie pentru orice document? Mai exact ca in cazul amenzilor neplatite.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Tarlaua33

Domnule primar, cu tot respectu pt ceea ce faceți dar v-aș ruga să-mi spuneți cit va trebui sa mai așteptăm pt PUZ-ul din tarlaua 33 pt ca acum un an ati facut public ca pina la sfârșitul anului 2021 ar fi fost dat. Mulțumesc!
  Primarul a răspuns la această întrebare.