City Report » Loc parcare aleea zorilor nr 9


Loc parcare aleea zorilor nr 9

In fata blocului 16 sc A de pe Aleea Zorilor nr 9 nu se mai gasesc locuri de parcare libere, dar seful de asociatie are deja doua, cum e posibil asa ceva? Mulțumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Raspunsul primarului:

Iata raspunsul primit de la Urbis :

„Atribuirea locurilor de parcare de resedinta aferente blocului 16 de pe

Aleea Zorilor, cu numerele de la 48 la 53 si de la 83 la 107 a fost

facuta in data de 28.01.2022.

Dupa prima atribuire au ramas locuri libere: 48, 105 si 106. Avand in

vedere ca cele mai apropiate asociatii nu aveau nevoie de locuri de

parcare, referindu-ne aici la blocul 15 si la blocul 17 unde sunt locuri

libere si acum s-a procedat conform art.53 alin.(4) din HCL Buzau nr.

49/2019 la atribuirea locurilor de parcare pentru al doilea autoturism

pentru solicitantii care au depus cereri in acest sens.

Daca doriti un loc de parcare va invitam sa va adresati concesionarului

Urbis Serv pentru ca sunt locuri libere si acum atat la blocul 16, cat

si la blocurile 15 si F1-F4″.

Va multumesc !

  • Altele
  • 8 Jan, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Locuri de parcare

Buna seara , D-le Primar, Vin la dvs. cu următoarea problema : Eu locuitor al acestui oraș și un conducător auto a unui autoturism lucrez in zona de centru. Problema mea este că, că să pot parca in aproprierea biroului trebuie sa ocup un loc de reședință ( pentru că am și multe greutăți) programul meu de lucru se duce după ore 16:30 ajungând și la orele 21:00. M -am saturat sa fiu somată de către proprietari pentru locurile de parcare și în al doilea rând , dintr-un salariu cât de cat decent, credeți că îmi pot permite ca eu sa va plătesc parcarea zilnic? 6 zile din 7? Iar firma la care lucrez scuzați,-ma , dar nu se poate sa aibe atâtea lucruri de parcare , pentru că suntem atâția Intr-o companie. Și întreb , mie ,ca și cetățean al acestui oraș , ce facilitati mi -ati oferit pentru a avea un loc de parcare? Din contra , și în locurile in care nu ne gândeam , peste tot ați impus parcarea cu plata.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Târg de Craciun

Bună seara. Domnule primar în această perioadă au fost distruse multe spatii verzi din zona Crângului - N Bălcescu și Stadionului prin parcarea haotică a autovehiculelor celor care au venit Târgul de Crăciun. In primăvara pentru refacerea acestora speram sa trimiteți echipele de la urbis și să nu aruncati sarcina pe asociațiile de proprietari care nu au luat decizia de a muta anul acesta evenimentul în parc și nu la drăgaică.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Spatii verzi distruse de Târgul de Crăciun

Bună seara! Referitor la organizarea târgului de Crăciun în parcul Crâng, știu că este o soluție de avarie, fapt care se observă în aglomerația creată în zona obeliscului. Doream sa va expun alta problemă referitoare la un disconfort - aglomerația de mașini din jurul parcului. Astfel, in fiecare seara, au fost parcate autoturisme fara a se respecta nici o regulă. Pe toate străduțele din zone adiacente Bld Nicolae Bălcescu, str. Caraiman și Bld Stadionului au fost parcate vehicule pe curmeziș pe străduțe, pe alei, pe trotuare și pe spațiul verde din jurul blocurilor... Sesizarea mea constă în faptul că la primăvară primăria va solicita asociațiilor de proprietari sa se ocupe de spatiile din jurul locuințelor, lucru care nu este corect. Cu speranța că veți finaliza lucrările în zona centrală până la organizarea sărbătorilor de iarnă de anul viitor, sper să luați și o decizie pentru cetățenii din zonele Bălcescu-Caraiman-Stadionului in vederea remedierii zonelor verzi distruse din jurul blocurilor de locuit. Mulțumesc anticipat. PS. Dacă este necesar pot sa adaug fotografii din zona, însă avem poliția locală care ar trebui sa observe aceste aspecte.
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Iluminatul public

Va rog frumos dacă se poate remedia iluminatul pe aleea Garofitei bloc4B,SC.B .Se aprinde și se stinge din 5 în 5 minute.Va mulțumesc
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Firme falimentare

Din cauza lucrarilor aflate in derulare (scaderea traficului auto si pietonal ) si al excesului de zel al Politiei Locale mai multe firme din centrul orasului Buzau au intrat in faliment sau au dificultati financiare mari. Numai in ultimele 3 luni , pe str. Ostrovului 5 firme si-au inchis activitatea.(nu mai zic de cele aflate pe langa Piata Daciei) . Cum sprijiniti aceste firme ? Ce solutii aveti ca pana la finalul lucrarilor sa nu dispara toate ?
  Primarul a răspuns la această întrebare.