Conectează-te cu noi

24 Ore

S-a deschis și la Buzău | Acum ai detergent la robinet

Avatar photo

Publicat

pe

Vino să încerci conceptul nou în România! Doi tineri au adus la Buzău franciza Free Bubbles, primul magazin de tipul ”detergenți la robinet”. Acesta a fost deschis în Piața Dorobanți (lângă pescărie), iar al doilea magazin este situat pe strada Ostrovului (lângă stația de autobuz de la Biserica Sfinții Îngeri). Magazinele Free Bubbles Buzău au fost deschise în luna mai.

„La Free Bubbles nu vei vedea detergenți cu etichete stridente ale brandurilor, ci vei fi întâmpinat de un perete plin, de sus până jos, cu butelii pe care va fi scrisă denumirea produsului. Fiecare butelie va fi dotată cu un mic robinet, prin care se va doza cantitatea necesară în funcție de cerințele cumpărătorului.

Conceptul este foarte simplu: vii cu un recipient de acasă sau ți-l oferim noi cu produsul dorit, atât cât ai nevoie. La final, recipientul va fi cântărit la casă, iar tu achiți produsul, fără costuri suplimentare legate de ambalare și marketing.

Noi încurajăm consumul responsabil, prin faptul că ai posibilitatea să cumperi mai puțin produs, foarte util mai ales dacă dorești să fii sigur că ți se potrivește. Produsele comercializate la Free Bubbles Buzău sunt hipoalergenice, biodegradabile, fără nichel, și nu sunt testate pe animale,” a spus Irina Botan, administratorul firmei.

Magazinul Free Bubbles – Detergenți la Robinet, oferă a doua șansă recipientelor dumneavoastră, pentru un mediu mai curat! Detergenți de rufe, balsam de rufe, detergent pentru vase, soluții pentru pete, soluție pentru geamuri, degresant, anticalcar, acid pentru rosturi, șampon pentru păr, balsam pentru păr, șampon pentru animale, gel de duș, săpun lichid, amoniac parfumat, odorizante. Produsele comercializate la Free Bubbles sunt hipoalergenice, biodegradabile, fără nichel și nu sunt testate pe animale.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending