Conectează-te cu noi

24 Ore

S-a deschis magazinul Hard-Discount MERCUR BUZĂU!

Avatar photo

Publicat

pe

Magazinul de tip hard-discount MERCUR RETAIL și-a deschis porțile în Buzău pe data de 4 iunie, aducând buzoienilor oportunitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri avantajoase. Magazinul se află pe șoseaua Bucuresti, nr 17(fosta soseaua spatarului) în locația unde a funcționat fabrica Yazaki.

O deschidere așteptată cu entuziasm. Mesajul nostru pentru comunitatea din Buzău a fost clar: „Am adus TOTUL LA UN PREȚ MAI BUN și în Buzău!” și, pe măsură ce ușile magazinului nostru s-au deschis, entuziasmul și curiozitatea clienților nu au întârziat să apară.
Calitate și prețuri accesibile

MERCUR RETAIL promite să ofere o gamă variată de produse de calitate, toate la prețuri care să satisfacă orice buget. De la produse alimentare și de uz casnic, la articole de îngrijire personală și electrocasnice, magazinul nostru este locul ideal pentru a găsi tot ce aveți nevoie, fără să vă golească portofelul.

Beneficii pentru toți clienții. În magazinul nostru, clienții sunt întâmpinați de un personal profesionist și prietenos, gata să ofere asistență și să răspundă tuturor întrebărilor. Suntem dedicați să oferim o experiență de cumpărături plăcută și eficientă pentru fiecare vizitator.

Fiți la curent cu toate promoțiile și concursurile! Pentru a nu rata nicio ofertă specială sau eveniment viitor, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook și să ne dați un like. Acolo veți găsi informații despre toate promoțiile disponibile în magazin și veți avea ocazia să participați la concursurile noastre viitoare.

O surpriză pentru primii clienți. La deschidere, primii noștri clienți au fost plăcut surprinși și premiați cu cadouri speciale, ca semn de apreciere pentru susținerea lor. A fost o bucurie să vedem fețele zâmbitoare ale celor care ne-au trecut pragul și să le oferim o mică recompensă pentru loialitate.

Vă așteptăm cu drag la MERCUR BUZĂU! Vă invităm pe toți să veniți și să descoperiți beneficiile pe care le oferă magazinul nostru. MERCUR RETAIL vă așteaptă cu brațele deschise, pregătit să vă demonstreze că puteți avea TOTUL LA UN PREȚ MAI BUN!

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending