Vizita Preşedintelui Lions Clubs Internaţional la Buzau

Martie 10 12:38 2018 by buzau.net

Înfiinţată în anul 1917, Lions Club Internaţional este cea mai mare organizaţie de servicii de voluntariat din întreaga lume, având în prezent un număr de aproape 1.400.000 membri, din care aproximativ 1330 în România. Călăuziţi de-a lungul timpului de deviza We serve, voluntarii din întreaga lume, prin acţiunile de impact pe care le realizează, contribuie la ajutorarea semenilor din comunităţile în care trăiesc şi participă activ la evenimente ori de câte ori acest lucru este posibil. Anul 1990 este anul în care în România se constituie primele cluburi Lions, acum organizaţia având 65 de cluburi prezente în aproape toată ţara.

Acestea informaţii nu reprezintă neapărat cifre, ci înseamnă idei şi acţiuni izvorâte din dorinţă de a dărui ajutor şi încredere oamenilor care, într-un moment al vieţii, au mare nevoie de susţinerea celor din jur. Prin întreaga activitate derulată, Cluburile Lions s-au implicat în acţiuni caritabile cu impact pentru comunitate: acţiuni pentru susţinerea sănătăţii, pentru susţinerea învăţământului, acţiuni sociale şi culturale.

În perioada 9 - 12 Martie, a.c., Preşedintele organizaţiei internaţionale Dr. Naresh Aggarwal va vizita România pentru a se întâlni cu membrii Lions din România, conduşi în acest an de Guvernatorul Districtului, Dr. Ion Antonio Tache.

În data de 9 Martie, la ora 18.00, Dr. Naresh Aggarwal va susţine o conferinţă de presă la Hotelul JW Marriott, după întâlnirea sa cu liderii Districtului Lions 124 România.

Cu prilejul vizitei în România, Dr. Naresh Aggarwal va vizita Centrul pentru copii de la Mogoşoaia - proiect sprijinit de Lions România, va participa la acţiunea de testare gratuită a glicemiei organizată de clubul Lions din Ploieşti şi va conduce în seara aceleiaşi zile ceremonia de primire de noi membri de către clubul Lions din Buzău.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%