VIDEO | Roxen, după Selecţia Naţională Eurovision de la Buzău: „Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine”

Martie 3 06:43 2020 by opiniabuzau

Spectacol total duminică, 1 martie, la Sala Sporturilor din Buzău, acolo unde a avut loc Selecţia Naţională pentru Eurovision. Evenimentul a avut rolul de a alege piesa cu care Roxen va reprezenta România pe 12 mai în prima semifinală Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam.

Melodia „Alcohol you” a fost desemnată prin medierea votului publicului cu cel al juriului format din Alin Oprea, Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Crina Mardare şi Edward Sanda. Piesa a fost ­prefe­rată atât de juriu, cât şi public, ocupând prima poziţie în ambele clasamente.

Evenimentul televizat s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Buzău şi a cuprins mai multe micro-recitaluri pe lângă cele cinci interpretări ale lui Roxen. Pe lângă cei doi prezentatori, Elena Gheorghe şi Connect-R, care au cântat în două pauze, buzoienii au ascultat-o pe Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012 cu hit-ul „Euphoria”. Trei concurenţi internaţio­nali ce vor merge la Eurovision 2020 au cântat la Buzău: Ulrikke, reprezentanta Norvegiei, Sandro, din partea Ciprului, şi Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei.


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%