VIDEO: Padbol Buzău organizează cupa de iarnă pentru pasionații de sport

Decembrie 16 20:32 2022 by Sportul Buzoian

PADBOL BUZĂUTOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ORGANIZAREA CUPEI DE IARNĂ
Probabil că ați auzit de Padbbol Buzău, dar nu cred că știați faptul că este cel mai nou teren de acest gen din țară, dar și singurul din oraș. Astfel, Padbol Buzău, le oferă tinerilor pasionați de sport șansa de a pune în practică un joc recent apărut, care cu siguranță le trezise curiozitatea de ceva vreme, dar care abia acum a reușit să fie concretizată, datorită unei familii din oraș, care prin ideea unei mici afaceri, a reușit să aducă bunăstare întregii comunități.
Fiind un sport nou intrat în această industrie, nu cred că ar strica să aruncăm un ochi peste regulile acestuia, să aflăm ce îl face să fie atât de special.

În primul rând, trebuie să ținem cont de faptul că este vorba despre o fuziune între tenis, fotbal și squash, dar în această situație, ne întâlnim cu dimensiunile inedite ale terenului, astfel că vorbim despre o lungime de 10 metri, și o lățime de 6 metri, fiind împărțit de un fileu de 1 metru înălțime. Padbolul se joacă exclusiv la dublu, în sistem 2v2. Regulile de servire și punctaj aseamănă jocul de padbol cu cel de tenis de câmp, astfel că mingea se servește pe diagonală, într-o zonă special delimitată a terenului. Punctele se notează: 0 – 15 – 30 – 40 – game. În caz de egalitate la 40, este aplicat sistemul avantajului. Pentru a câștiga setul, o echipă trebuie să ajungă la 6 game-uri.

Terenul din Buzău poate fi închiriat și pentru meciuri recreative, dar urmează și o competiție, prima din Buzău de acest gen, care va avea loc pe data de 23 decembrie 2022, iar înscrierile se pot face până pe data de 22 decembrie. Se vor oferi cupe și medalii pentru locurile 1, 2 și 3, iar taxa de participare este în valoare de 80 RON/echipă. Nu ezitați totuși să cereți detalii suplimentare, Padbol Buzău vă stă la dispoziție atât telefonic (0784999199), cât și pe pagina de Instagram, ,,Padbol Buzău’’

Ceea ce este foarte important de reținut, este că această competiție care va avea loc pe 23 decembrie, este una locală, premergătoare unei competiții care se va desfășura la nivel național și va fi organizată de Asociația Română de Padbol, având loc tot la Padbol Buzău.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%